MENU

Nide. Kaikki oikeudet pidätetään.
loading

Tarina

Olemme molemmat tehneet pitkän uran kirja-alalla. Edellisellä työnantajallamme teimme yhteistyötä vuosien ajan, viimeksi Kiasma-kaupassa, ja saimme seurata läheltä kirjojen ja kirjakauppojen tilaa maassamme. Nide syntyi hiljalleen kypsyneestä ajatuksesta ideaalista kirjakaupasta. Olemme vakuuttuneita siitä, että henkilökohtainen palvelu ja laadukas, mietitty kirjavalikoima ovat ensiarvoisen tärkeitä. Kun työsuhteemme päättyi ja museokaupat muuttivat profiiliaan, saimme sekä syyn että tilaisuuden palvelevan ja aktiivisen, tämän päivän vaatimuksiin vastaavan kivijalkakirjakaupan perustamiseen.

Terhi toimi lähes kaksikymmentä vuotta Kansallisgallerian taidemuseoiden Kiasman ja Ateneumin sekä Korjaamon ja Kaapelitehtaan kirjakauppojen vetäjänä ja perustajana. Intohimo taiteeseen ja vuosien työ taidekirjojen ja –tuotteiden parissa on antanut  laaja-alaisen tuntemuksen alasta.

Joosella on monipuolinen kokemus kustantamo- ja kirjakauppatoiminnasta 2000-luvun alusta lähtien. Hän on toiminut mm useiden kirjakauppojen myymälänhoitajana ja myyntitapahtumien järjestäjänä Likessä, Korjaamolla, Kiasma-kaupassa ja Rosebud Booksissa. Joose on kirjafriikki, jolle kirjallisuus ja alan trendien seuraaminen ovat intohimo ja elämäntapa.

Olemme innoissamme siitä, että saimme kaupallemme upean tilan Helsingin Punavuoresta Design District –alueelta.  Palvelemme mielellämme tarjoamalla laajan kirja-, lehti- ja paperituotevalikoiman sekä auttamalla löytämään sopivaa luettavaa tilanteeseen kuin tilanteeseen, omaksi iloksesi tai lahjaksi.

Lämpimästi tervetuloa!

Terhi ja Joose