KAUPPAAN

Anni Peltola: Lupa Luovuudelle – Lempeä taidepäiväkirjaopas

0 out of 5 based on 0 customer ratings

34,90 

Anni Peltola: Lupa Luovuudelle – Lempeä taidepäiväkirjaopas

0 out of 5 based on 0 customer ratings

34,90 

Vapauta sisäinen leikkisyytesi ja inspiroidu arjestasi taidepäiväkirjan avulla! Luovuus on muutakin kuin pikkutarkkaa piirtämistä tai täydellistä värisilmää. Taidepäiväkirja on visuaaliseen muotoon tehty päiväkirja, joka auttaa sinua vähentämään suorittamista ja rohkaisee itseilmaisuun omalla uniikilla tavallasi. Samalla taidepäiväkirja voi muuttaa elämäsi monellakin tavalla.  

Lupa Luovuudelle on kertomus entisen ylisuorittajan luovuusmatkasta. Samalla se on visuaalinen, vaiheittain etenevä opas, jonka avulla sinäkin voit helposti aloittaa oman taidepäiväkirjasi tekemisen. 

“Pelkäsin ennen epäonnistumista ja väärien valintojen tekemistä. Taidepäiväkirja on tuonut paljon lempeyttä sekä rohkeutta tekemiseeni ja koko elämääni. Uskallan kokeilla enemmän. Lisäksi taidepäiväkirja on osoittautunut tärkeäksi tueksi vaikeissa hetkissä ja tunteiden työstämisessä.”

Anni Peltola on helsinkiläinen taiteilija ja luovuusopettaja, jonka elämä johdatti toimintaterapeutin työstä taidealan yrittäjäksi. Nykyään Anni ohjaa terapeuttisia taidekursseja aikuisille, jotka haluavat ottaa luovuuden osaksi elämäänsä.  

Kuvaus

Tekijät: Peltola, Anni (Kirjoittaja)
Muut tekijät: Virtamo, Viola Minerva (Valokuvaaja)
Kustantaja ja imprint: Cozy Publishing
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Lukunauha(t)
Kieli: suomi
Sivumäärä ja kuvitus: 120 sivua
Kuvitus, väri