KAUPPAAN

Bardugo, Leigh; Salatun tiedon seura

0 out of 5 based on 0 customer ratings

31,90 

Bardugo, Leigh; Salatun tiedon seura

0 out of 5 based on 0 customer ratings

31,90 

Yalen yliopisto. Maailma tuntee kahdeksan salaseuraa. Mutta on vielä yksi.

Alex Stern on koulunsa keskeyttänyt hippiperheen lapsi, joka on ajautunut hämärien huumekauppiaspoikaystävien ja pätkätöiden maailmaan ja vielä paljon pahempaan: hän on raa’an ja selvittämättömäksi jääneen joukkomurhan ainoa selviytyjä. Mutta sairaalavuoteella Alexille tarjotaan uusi mahdollisuus: hän pääsee aloittamaan opiskelun yhdessä maailman parhaista yliopistoista, Yalessa. Miksi juuri hän?

Alex saa hyväntekijältään tehtäväksi seurata Yalen salaseurojen toimia. On yleisesti tiedossa, että seuroja on kahdeksan, vain harva on kuullutkaan yhdeksännestä, johon Alex on kutsuttu. Muiden seurojen kahdeksan ikkunatonta holvia ovat silmäätekevien vakiopaikkoja. Niissä käyvät valtiomiehet, Wall Streetin johtajat ja muut maan rikkaat ja mahtavat, joiden okkultistiset harrastukset ovat oudompia ja häikäilemättömämpiä kuin kukaan voisi kuvitellakaan. He leikkivät mustan magian kanssa. He herättävät kuolleita henkiin. Ja, silloin tällöin, he käyvät elävien kimppuun.

Leigh Bardugon romaani kertoo vallasta, etuoikeuksista, mustasta magiasta ja murhista huippuyliopistojen maailmassa. Bardugo on itsekin opiskellut Yalen yliopistossa ja kuului siellä salaseuraan. Salatun tiedon seura on Alex Sternistä kertovan sarjan ensimmäinen osa. Kirjan on suomentanut Meri Kapari.

“Salatun tiedon seura on paras fantasiaromaani jonka olen lukenut vuosiin, koska se kertoo oikeista ihmisistä. Kirjaa on mahdoton laskea käsistään.”- Stephen King

Leigh Bardugo on vuonna 1975 syntynyt Los Angelesissa asuva menestyskirjailija. Aiemmin Bardugolta on julkaistu suomeksi nuorille aikuisille suunnatut, Grishaversumi-maailmaan sijoittuvat Varjo ja riipus -sarja sekä Korppien kehä. Näihin kirjoihin perustuvan Shadow and Bone -hittisarjan molemmat kaudet olivat Netflixin top-listoilla viikkoja.

“Bardugon New Haven on uskottava ja pelottava, olin lumoutunut.” – Charlaine Harris, True Blood -sarjan luoja

“Erinomainen! Kirjan päähenkilö on kiehtovan rosoinen sekoitus rohkeutta ja kyynisyyttä.”
” – Publishers Weekly

Kuvaus

Tekijät: Bardugo, Leigh (Kirjoittaja)

Muut tekijät: Kapari, Meri (Kääntäjä)

Kustantaja: Aula & Co

Painos: 2023

Julkaisuvuosi: 2023

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Suojapaperi

Kieli: suomi

Sivumäärä: 573

Sarja: Alex Stern, 1