KAUPPAAN

BENNETT, BRIT; ÄIDIT

0 out of 5 based on 0 customer ratings

34,90 

BENNETT, BRIT; ÄIDIT

0 out of 5 based on 0 customer ratings

34,90 

Kirkas kertomus nuoresta rakkaudesta ja liian varhain tehdyistä valinnoista.

Mikä meidät erottaa -menestysteoksen tekijän häikäisevä romaani siitä mitä tahdomme ja siitä mihin tyydymme. Uudeksi Toni Morrisoniksi kutsuttu Brit Bennett vakiinnuttaa paikkansa tärkeimpien nykykirjailijoiden joukossa.

”Lumoava, hätkähdyttävän realistinen kuvaus siitä, kuinka menneisyys seuraa meitä aikuisuuteen asti – riippumatta siitä, kuinka kauas kotoa karkaamme.” HARPER’S BAZAAR

Viimeinen kesä ennen yliopistoa, minkään ei pitäisi olla vielä vakavaa. Kun 17-vuotias Nadia Turner sitten tulee raskaaksi ja tekee abortin, se muuttaa peruuttamattomasti kolmen nuoren elämän. Vuosia myöhemmin he joutuvat kasvotusten tekemiensä valintojen kanssa. Saiko heistä kukaan sen mitä toivoi, vai elävätkö he elämää, jonka suunnasta päättivät huomaamattaan ja aivan liian nuorina? Brit Bennettin viisas ja koskettava romaani sukeltaa syvälle perheeseen, ystävyyteen sekä tapaan, jolla menetykset ihmisiä muovaavat.

Brit Bennett (s. 1990) on kirjallisuusmaailman tuore tähti, jota on jo nyt kutsuttu uudeksi Toni Morrisoniksi. Hän julkaisi ylistetyn esikoisromaaninsa Äidit vain 26-vuotiaana. Hänen toinen teoksensa Mikä meidät erottaa vietti useita viikkoa New York Timesin bestsellerlistalla ja muun muassa TIME, BBC ja The Times Book Review valitsivat sen yhdeksi ilmestymisvuotensa parhaista kirjoista. Kaliforniassa, Yhdysvalloissa syntynyt Bennett on valmistunut Stanfordin yliopistosta.

Kuvaus

Tekijät: Bennett, Brit (Kirjoittaja)

Muut tekijät: Lyytinen, Maria (Kääntäjä)

Kustantaja: Tammi

Painos: 2023

Julkaisuvuosi: 2023

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Suojapaperi

Kieli: suomi

Sivumäärä: 297

Sarja: Keltainen kirjasto