KAUPPAAN

Brander, Boris; Cederberg, Aki; Iitti, Vesa; Niemelä, Jussi K.; Perttu Häkkinen – Valonkantaja

0 out of 5 based on 0 customer ratings

34,90 

Brander, Boris; Cederberg, Aki; Iitti, Vesa; Niemelä, Jussi K.; Perttu Häkkinen – Valonkantaja

0 out of 5 based on 0 customer ratings

34,90 

Perttu Häkkisen solarfallinen elämä

Elämänjanoinen kummallisuuksien kartoittaja, rajoja rikkova muusikko, maailmojen yhdistäjä. Filosofian maisteri, palkittu toimittaja ja vastuuntuntoinen perheenisä, joka rakasti resuisia lähiöjuottoloita, eksentrisiä alakulttuurijuhlia ja ihmispsyyken varjopuolia.

Perttu Häkkinen (1979-2018) jätti jälkeensä yhden ihmisen tarpeiksi käsittämättömän laajan ja monivivahteisen elämäntyön paitsi muusikkona Imatran Voima- ja Tähtiportti-yhtyeissä, myös tutkivana journalistina mm. Ylellä, Helsingin Sanomissa ja Long Playssa.

Perttu Häkkinen suhtautui vilpittömällä mielenkiinnolla inhimillisen elämän nyrjähtäneimpiin ja eksentrisimpiin puoliin ja valisti Suomen kansaa mitä eriskummallisimmista elävistä ilmiöistä arkipäivän savuverhon takana aina fetisisteistä salaliittoteoreetikoihin, anarkisteista kansallissosialisteihin ja rituaalimaagikoista paholaisenpalvojiin.

Perttu Häkkinen – Valonkantaja on väkevä ja moniääninen katsaus Perttu Häkkisen elämään, uraan, vaiheisiin ja persoonaan. Kirjassa oman tulkintansa Pertusta ja hänen Suuren Työnsä kirjavista vaiheista esittävät monet julkisuudesta ja alakulttuurista tunnetut hahmot aina Palefacesta Maria Veitolaan, Tauski Peltosesta Edu Kehäkettuseen ja Jouko Pihosta Taavi Kassilaan, unohtamatta hänen perheenjäseniään, kollegoitaan ja monenkirjavia ystäviään.

Varasto loppu

Kuvaus

Tekijät: Brander, Boris (Toimittaja)
Cederberg, Aki (Toimittaja)
Iitti, Vesa (Toimittaja)
Niemelä, Jussi K. (Toimittaja)

Kustantaja: Salakirjat

Painos: 2023

Julkaisuvuosi: 2023

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja

Kieli: suomi

Sivumäärä ja kuvitus: 456
Kuvitus, väri
+kuvaliite