KAUPPAAN

Gorman, Amanda; Change sings – Muutos soi

0 out of 5 based on 0 customer ratings

23,90 

Gorman, Amanda; Change sings – Muutos soi

0 out of 5 based on 0 customer ratings

23,90 

Muutoksen sävel kantaa

Kuvakirjan päähenkilö on tyttö, joka kitara kainalossa kutsuu meidät kaikki soittamaan ja laulamaan yhdessä. Riimirunon muotoon kirjoitettu kuvakirja painottaa, että jokaisella on mahdollisuus muuttaa maailmaa, omaa yhteisöään ja itseään. Se on väkevä kutsu meistä jokaiselle – auttamaan kanssaihmisiä hädässä, pitämään huolta ympäristöstä ja rakentamaan korkeampien muurien sijasta siltoja.

Loren Long on palkittu yhdysvaltalainen kuvittaja ja lastenkirjailija. Hän on kuvittanut mm. Barack Obaman kuvakirjan Of Thee I Sing ja Madonnan kuvakirjan Mr. Peabody’s Apples.

Amanda Gorman (1998) on Yhdysvaltain historian nuorin presidentin virkaanastujaisissa esiintynyt runoilija ja ensimmäinen henkilö, jolle on myönnetty arvonimi National Youth Poet Laureate. Hän on runoilija ja aktivisti, jonka tekstit käsittelevät mm. rotu- ja ympäristökysymyksiä sekä sukupuolten tasa-arvoa. Gorman on ollut esillä Today Show’ssa, PBS Kids – ja CBS This Morning -ohjelmissa sekä New York Timesissa, Voguessa, Essencessä ja O-lehdessä. Hän on valmistunut Harvardin yliopistosta ja asuu synnyinkaupungissaan Los Angelesissa. Gormanilta ilmestyy myöhemmin vuonna 2021 myös laajempi, virkaanastujaisrunon mukaan nimetty runokokoelma The Hill We Climb and Other Poems, jonka Tammi julkaisee suomeksi.

Kuvaus

Kirjoittaja: Gorman, Amanda

Kuvittaja: Long, Loren

Kääntäjä: Eklund Nhaga, Laura
Nurmi, Aura

Kustantaja: Tammi

Julkaisuvuosi: 2021

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja

Kieli: suomi

Sivumäärä: 32

Ikäsuositus: 3+