KAUPPAAN

Egan, Jennifer; Piparkakkutalo

0 out of 5 based on 0 customer ratings

34,90 

Egan, Jennifer; Piparkakkutalo

0 out of 5 based on 0 customer ratings

34,90 

Internet tietää salaisuutesi, mutta se on vasta alkua.

Enteellinen romaani ihmisistä teknologian vietävinä, somesta jonka kautta pääsee toisen ihmisen tietoisuuteen. ”APUA!” – Margaret Atwood

Bix Boutonilla on liikeidea: lataa tietoisuutesi pilveen ja selaa muistojasi kuin valokuvia. Samalla saat pääsyn toisten ihmisten muistoihin, sillä jaettu tietoisuus on parempi tietoisuus. Mikä voisi mennä pieleen? Aika suuren hämäyksen sisarteos Piparkakkutalo suuri amerikkalainen romaani, jossa Jennifer Egan luo terävän katseensa perhesuhteiden epätoimivuuteen, ihmisluonnon surkuhupaisuuteen sekä uuden teknologian houkuttaviin mutta joskus niin tuhoisiin seurauksiin.

Toimittaja ja kirjailija Jennifer Egan (s. 1962) ampaisi nykykirjallisuuden maailmankartalle teoksellaan Aika suuri hämäys (A Visit from the Goon Squad), josta hän sai sekä Pulitzer- että National Book Critics Circlen palkinnon. Hän on saanut useita palkintoja myös tutkivasta journalismistaan. Piparkakkutalo on hänen kuudes romaaninsa. Se oli käytännössä kaikilla merkittävillä vuoden 2022 lukulistoilla, mm. Barack Obaman, New York Timesin, Kirkus Review’n, Timen, Publishers Weeklyn, Harper’s Bazaarin, Politicon ja New Yorkerin.

Kuvaus

Tekijät: Egan, Jennifer (Kirjoittaja)

Muut tekijät: Bützow, Helene (Kääntäjä)
Kaakinen, Jussi (Kannen tekijä)

Kustantaja: Tammi

Painos: 2023

Julkaisuvuosi: 2023

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Suojapaperi

Kieli: suomi

Sivumäärä: 400

Sarja: Keltainen kirjasto