KAUPPAAN

Erämaja, Anja; Veikko tahtoo ulos

0 out of 5 based on 0 customer ratings

28,90 

Erämaja, Anja; Veikko tahtoo ulos

0 out of 5 based on 0 customer ratings

28,90 

Ulkona on vaikka mitä puistoja, kenttiä, kuoppia, mäkiä, luumäkiä ja nakkiloita.
Vaikka mitä herkkuja, haisuja, kemuja ja kavereita.
Se vaan että Veikko on sisällä, lukkojen takana. Ja kansien välissä!

Mitä tapahtuu kun valpas vainukoira, seurakoira, maailmanmatkaajakoira jää yksin kotiin?

Veikko tahtoo ulos on lastenkirja, jossa kieli lähtee lentoon, sanat heittävät kuperkeikkaa ja matematiikka on merkillistä: kun ilon jakaa, se kasvaa. Kun murheen kertoo, se murenee ja hellittää.

Ja kun mielikuvituksen päästää valloilleen reissaaminen on mahdollista vaikka olohuoneen lattialla. Musiikin kera. Tässä kirjassa koodeja kurkkaamalla lähtevät sävelet soimaan.

Anja Erämaja on julkaissut aiemmin viisi runoteosta, romaanin ja novelleja sekä kirjoittanut laulutekstejä ja näytelmän. Veikko tahtoo ulos on hänen kolmas lastenkirjansa. Palkittu runoilija viihtyy lajien välimaastoissa, hän on opiskellut valokuvataidetta ja musisoinut eri kokoonpanoissa.

Hanna Erämaja on graafikko ja lavastustaiteen opiskelija. Hän on tehnyt levynkansia, julisteita, lavasteita ja pienoismalleja. Veikko tahtoo ulos on Hanna Erämajan esikoiskuvitus.

Kirjaan sisältyvän musiikin on säveltänyt ja osittain myös sanoittanut pianisti, laulaja ja lauluntekijä Tuija Rantalainen. Duo Tuija Rantalainen ja Vahtikoira Veikko on julkaissut aiemmin kaksi äänitettä (Vahtikoiran vapaapäivä 2010 ja Vahtikoira karkuteillä 2016, EMMA-ehdokas). Myös näistä Veikko tahtoo ulos -teoksen lauluista julkaistaan digialbumi. Veikko tahtoo ulos -laulu ensiesitetään Pikku Kakkosessa 3.3.2023 ja laulusta julkaistaan myös musiikkivideo. Veikko tahtoo ulos -teatteriesityksen ensi-ilta on Musiikkiteatteri Kapsäkissä Helsingissä 11.3.2023.

Varasto loppu

Kuvaus

Tekijät: Erämaja, Anja (Kirjoittaja)

Muut tekijät: Erämaja, Hanna (Kuvittaja)

Kustantaja: Enostone

Painos: 2023

Julkaisuvuosi: 2023

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja

Kieli: suomi

Sivumäärä ja kuvitus: 33
Kuvitus, väri