KAUPPAAN

Osasto:

Erikson, Thomas: Kehnot pomot ympärilläni – Miksi hyvä johtaminen on niin vaikeaa?

0 out of 5 based on 0 customer ratings

10,90 

Osasto:

Erikson, Thomas: Kehnot pomot ympärilläni – Miksi hyvä johtaminen on niin vaikeaa?

0 out of 5 based on 0 customer ratings

10,90 

Jos lapsesi käyttäytyy huonosti, voit aina kokeilla toisenlaista kasvatuskeinoa. Jos tuttavasi osoittautuu ääliöksi, voit nostaa kytkintä. Mutta jos pomosi käyttäytyy kuin hirmuhallitsija ja vaatii kohtuuttomia, et välttämättä tiedä, miten kannattaisi toimia.
Kenties sinä ja pomosi olette persoonallisuudeltanne niin erilaisia, että toimitte täysin vastakkaisilla tavoilla. Saatat erehtyä luulemaan, että pomosi on toivoton tapaus. Älä hermostu. Tilanteeseen löytyy ratkaisuja.

Tämän kirjan avulla opit pärjäämään jopa todella toivottoman pomon kanssa ja selviät myös hankalista työtilanteista, esimerkiksi silloin kun sinulla on paljon vastuuta muttei lainkaan valtaa.

Entä oletko pomo, jonka ympärillä on pelkkiä vätyksiä? Onko tiimissäsi alisuoriutujia, laiskoja alaisia? Tämä kirja kertoo myös, miksi tietyt työntekijät eivät täytä odotuksiasi ja mitä voit asialle tehdä.

Ruotsissa Eriksonin kirjoja on myyty lähes miljoona kappaletta, ja hänen kirjansa ilmestyvät 28 kielellä. Kirjassaan Kehnot pomot ympärilläni Erikson paneutuu entistä syvemmin ihmisten motivaatioon, kehitystasoihin ja siihen, miksi ylipäätään tarvitsemme johtajia.

Varasto loppu

Kuvaus

Kirjoittaja: Erikson, Thomas
Kustantaja: Otava, Atena
ISBN: 9789523008861
Julkaisuvuosi: 2021
Tuotemuoto: Pokkari
Kieli: suomi
Sivumäärä: 370