KAUPPAAN

Osastot: ,

Ervasti, Antti. & Pikkujämsä, Matti: CupOfTherapy – Tunti tunnilta tuntien: 100 Havaintoa työelämästä

0 out of 5 based on 0 customer ratings

18,90 

Osastot: ,

Ervasti, Antti. & Pikkujämsä, Matti: CupOfTherapy – Tunti tunnilta tuntien: 100 Havaintoa työelämästä

0 out of 5 based on 0 customer ratings

18,90 

Miten paljon tunteita yhteen päivään mahtuukaan! Tunti tunnilta tuntien on osuvasti kuvitettu ja sanoitettu työyhteisökirja kansainvälisen suosion saavuttaneen CupOfTherapy-ilmiön tekijöiltä.

Tämä kirja on psykoterapeutti Antti Ervastin ja kuvittaja Matti Pikkujämsän luomus alati ajankohtaisesta ja tärkeästä aiheesta, työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Se on kuin väkevä karhunhalaus, jolla suuri sanoma: On normaalia kohdata vastoinkäymisiä ja ongelmia, ja olemme tärkeitä sellaisena kuin olemme, karvoinemme kaikkinemme.

CupOfTherapy on sosiaalisesta mediasta siivet alleen saanut, kansainvälisesti (mm. Muji Japani, Korea ja Saksa) tunnettu konsepti, jossa helposti lähestyttävien eläinhahmojen avulla avataan meille ihmisille tärkeitä hyvinvointia ja mielenterveyttä tukevia, haastaviakin teemoja. CupOfTherapy-maailmassa kuvataan elämän isoja ja pieniä solmukohtia lempeästi ja lämmöllä. Ne viestivät kuvan ja siihen sopivan voimatekstin täydeltä rohkaisua, lohtua ja huumoria.

”Helposti samaistuttavien eläinhahmojen avulla vaikeiden tunteitten ulkoistaminen ja uudelleentulkinta voi onnistua ohjeistavaa self-help -opasta paremmin.”
Helena Aatsinki
Työterveyshuollon erikoislääkäri, unilääketieteen erityispätevyys, psykoterapeutti, työnohjaaja

”Miten paljon yhteen päivään mahtuukaan? Upeasti kuvitettu ja sanoitettu työyhteisökirja, jota suosittelen lämpimästi kaikille!”
Kaarina Mönkkönen
Yliopiston lehtori YTT, dosentti
Itä-Suomen yliopisto
Yhteiskuntatieteiden laitos

Kuvaus

Tekijät: Ervasti, Antti (Kirjoittaja)
Muut tekijät: Pikkujämsä, Matti (Kuvittaja)
Kustantaja ja imprint: Gummerus
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Kieli: suomi
Sivumäärä ja kuvitus: 223
Kuvitus, mustavalk.