KAUPPAAN

Evaristo, Bernardine: Tyttö, nainen, toinen

0 out of 5 based on 0 customer ratings

34,90 

Evaristo, Bernardine: Tyttö, nainen, toinen

0 out of 5 based on 0 customer ratings

34,90 

Feministisen nykykirjallisuuden tapaus maailmalta!

Booker-palkittu Tyttö, nainen, toinen on loistelias kuvaus identiteettien risteyskohdista Britannian kolonialistisen historian varjossa.

Romaani on moniääninen sinfonia mustien naisten elämästä. Se esittelee kaksitoista erilaista päähenkilöä: menestyneen näytelmäkirjailijan, jonka teokset tutkivat mustaa lesboidentiteettiä, opettajan Lontoon alirahoitetuissa kouluissa, sijoituspankkiirina uraa tekevän naisen ja hänen äitinsä, siivoojan, joka on huolissaan lapsensa juurettomuudesta, muunsukupuolisen someinfluensserin ja 93-vuotiaan maanviljelijän ja monta muuta.

Tämä säkenöivän nokkela, runoudelta lainaava romaani keskittyy toiseutettujen ääniin. Tyttö, nainen, toinen muistuttaa meitä tulemaan yhteen aikoina, jotka pyrkivät repimään meitä erillemme.

Englantilais-nigerialainen, Lontoossa asuva kirjailija Bernardine Evaristo on kirjoittanut seitsemän palkittua teosta, proosasta runouteen ja draamaan. Hänen tyyliinsä kuuluvat kokeellisuus ja Afrikan diasporan myyttien käsittely. Tyttö, nainen, toinen on palkittu myyntimenestys ympäri englanninkielistä maailmaa.

Kuvaus

Kirjoittaja: Evaristo, Bernardine

Kääntäjä: Sivill, Kaijamari

Kustantaja: WSOY

Painos: 2022

Kustantaja: 2022

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja

Sivumäärä: 528