KAUPPAAN

Garner, Ian; Z-sukupolvi

0 out of 5 based on 0 customer ratings

32,90 

Garner, Ian; Z-sukupolvi

0 out of 5 based on 0 customer ratings

32,90 

Kuinka Venäjä aivopesee lapsiaan kannattamaan hyökkäyssotaa ja myötäilemään hallinnon fasistisia oppeja?

Ian Garnerin teos paljastaa Venäjän synkän todellisuuden ja pimeän tulevaisuuden. Nuorten sukupolvi on väkivaltaisempi ja aatteellisempi kuin maassa on koskaan ennen nähty.

Sodanaikainen Venäjä hukkuu fasistisiin symboleihin. Innokkaat patriootit hyökkäävät toimittajia, oppositioaktivisteja ja kaikkia heitä vastaan, joita epäillään isänmaan pettureiksi. Nettitrollit yllyttävät kansalaisia liittymään joukkoon. Valtion televisio pelottelee katsojia tekaistuilla uutisilla Venäjän vastaisista salaliitoista ja kansanmurhapyrkimyksistä. Lapsisotilaat marssivat ylpeinä Punaisen torin poikki.

Tätä on Venäjä 2020-luvulla: raivon ja nationalististen valheiden maa, jossa teeskentely ja rikotut lupaukset ovat elämäntapa ja tuhoa ennustava ajattelu vallalla.

”Järkyttävä tutkimus Venäjän nuorison valtaisasta tuesta fasismin väkivallalle ja ideologialle – ja siitä, miten Putin on käyttänyt tätä hyväkseen.” – Financial Times

Ian Garner on historioitsija ja Venäjän kulttuurin ja sotapropagandan tutkija. Hän on valmistunut tohtoriksi Toronton yliopistosta vuonna 2017 opiskeltuaan sitä ennen Bristolinyliopistossa ja Pietarin valtion konservatoriossa.

Kuvaus

Tekijät: Garner, Ian (Kirjoittaja)

Muut tekijät: Karvonen, Kyösti (Kääntäjä)
Lemetyinen, Jarkko (Kannen tekijä)

Kustantaja: Docendo

Painos: 2024

Julkaisuvuosi: 2024

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Liimasidos
Ylivetokannet
Päänauha
Kannet laminoitu

Kieli: suomi

Sivumäärä : 333