KAUPPAAN

Giordano, Paolo: Jopa taivas on meidän

0 out of 5 based on 0 customer ratings

32,90 

Giordano, Paolo: Jopa taivas on meidän

0 out of 5 based on 0 customer ratings

32,90 

Teresa viettää kesät isänsä lapsuudenkodissa Apuliassa, eteläisen Italian puuduttavan paahtavassa kuumuudessa. Eräänä kesänä hän tutustuu viereisellä maatilalla asuvaan kolmeen ikäiseensä poikaan, Berniin, Nicolaan ja Tommasoon. Heidät on kasvatettu kuin veljekset, ja heidän välisensä side vaikuttaa rikkumattomalta. Mutta kun Teresa ja vahvatahtoinen oman tiensä kulkija Bern rakastuvat toisiinsa, ilmestyy kolmikon suhteeseen ensimmäisiä pieniä säröjä. Ne ovat vasta kalpea aavistus tulevasta.
Vuosikymmenten kuluessa kirkastuvat Teresalle poikien kasvatti-isä Cesaren oliivilehdon katveessa kauan sitten lausumat sanat: ”Jokainen ihmisten välinen liitto on valon ja varjon liitto.”

Jopa taivas on meidän on vangitseva romaani nuoruuden unelmista ja niiden hitaasta katoamisesta. Ennen kaikkea se kertoo ihmisten välisestä yhteydestä, kaiken kestävästä rakkaudesta ja oman merkityksen etsimisestä.

Paolo Giordano on kansainvälisesti tunnettu ja moninkertaisesti palkittu kirjailija sekä teoreettisen fysiikan tohtori. Hänen teoksensa Alkulukujen yksinäisyys käännettiin yli 40 kielelle ja siitä tehtiin myös elokuva.

Kuvaus

Kirjoittaja: Giordano, Paolo

Kääntäjä: Taavitsainen-Petäjä, Leena

Kustantaja: Aula & Co

Julkaisuvuosi: 2021

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja + suojapaperi

Kieli: suomi

Sivumäärä: 586