KAUPPAAN

Osastot: ,

Higashino, Keigo: Myrkyllinen liitto

0 out of 5 based on 0 customer ratings

29,90 

Osastot: ,

Higashino, Keigo: Myrkyllinen liitto

0 out of 5 based on 0 customer ratings

29,90 

Kun rakkaus loppuu, murha alkaa. 

Yoshitaka Mashiba löytyy myrkytettynä olohuoneen lattialta. Poliisien katseet kääntyvät nopeasti vaimoon – joka oli tapahtumahetkellä satojen kilometrien päässä kotoaan. Miten on, onnistuuko myrkytys etänä?

Mitä pidemmälle poliisien tutkimus etenee, sitä mahdottomammalta tapaus näyttää. Lopulta poliisien on käännyttävä vanhan tuttunsa, fysiikan professori Yukawan puoleen. Mutta onko ”Galileo-senseistäkään” apua, jos kyseessä on täydellinen rikos?

Myrkyllinen liitto on tiivis ja älyllisesti haastava murhamysteeri. Kirja on itsenäinen jatko-osa huhtikuussa 2020 ilmestyneelle Uskolliselle naapurille.

Varasto loppu

Kuvaus

Tekijät: Higashino, Keigo (Kirjoittaja)
Muut tekijät: Porrasmaa, Raisa (Kääntäjä)
Kustantaja: Punainen Silakka 2021

Keigo Higashino (s. 1958) syntyi ja kasvoi Osakassa. Koulun jälkeen hän opiskeli sähköinsinööriksi

Higashino aloitti kirjailijanuransa työskennellessään vielä insinöörinä. Hänen debyytti, vuonna 1985 julkaistu After School, voitti Japanissa parhaan uuden dekkarin palkinnon, Edogawa Rampon. Kirjan menestyksen myötä Higashino jätti insinöörin työnsä ja ryhtyi päätoimiseksi kirjailijaksi.

Keigo Higashino on julkaissut lukuisia dekkareita, romaaneja ja lasten kirjoja. Hän kuuluu Japanin suosituimpiin kirjailijoihin ja hänen teoksiaan on myyty miljoonia kappaleita. Kirjojen pohjalta on tehty useita elokuvia ja tv-sarjoja.

Higashinon kansainvälinen läpimurtoteos Uskollinen naapuri voitti Japanissa arvostetun Naoki-palkinnon. Kirjan englanninkielinen käännös oli Edgar-finalisti. Edgar on tunnetuin kansainvälinen rikoskirjallisuuden kilpailu.

Higashinon kirjoja on käännetty kymmenille kielille.

Higashino ei ole myöntänyt haastatteluja vuosiin eikä edes hänen kuvaansa saa käyttää kirjan markkinoinnissa.