KAUPPAAN

Höylä, Tia: Book of Friends – My Soul Family

0 out of 5 based on 0 customer ratings

31,90 

Höylä, Tia: Book of Friends – My Soul Family

0 out of 5 based on 0 customer ratings

31,90 

Kauniin erityisessä Ystäväkirjassa käydään läpi sekä omaan elämään kuuluvia kysymyksiä että kirjan omistajan ja ystävän suhdetta vahvistavia. Yhteisten muistojen merkitys on noussut viimeisen vuoden kuluessa uuteen arvoon, kun olemme olleet pakotettuja eristäytymään ja ottamaan fyysistä etäisyyttä myös niihin kaikkein tärkeimpiin, sydämen valitsemaan perheeseen.

”Idea My Soul Family -teoksen tarpeellisuudesta lähti siitä, kun lähin itse etsimään kirjakaupoista ystäväkirjaa, koska halusin viime vuonna kierrättää sellaista ystävilläni, vuorotellen postin kautta. Uskon edelleen vahvasti, että kaikki käsinkirjoitettu luo parhaat muistot.”, Höylä kertoo.

Maailman muuttuessa ja digitalisoituessa, tarvitsemme myös sellaista, joka yhdistää pintaa syvemmältä ja muistuttaa niistä upeista, viisaista ihmisistä, joita meillä omassa elämässämme jo on. Kysymykset johdattavat kirjaa täytettäessä ja lukiessa ihanasti syvällisempään suhteeseen ja ymmärrykseen. Kirja haastaa ystävän mietiskelemään omaa elämää ja samalla unelmoimaan tulevasta. Täytetty Ystäväkirja on kiehtova tapa jakaa upeita tarinoita kaikille, joille kirja osuu kohdalle.

Kuvaus

Tekijät: Höylä, Tia (Kirjoittaja)
Kustantaja ja imprint: Cozy Publishing
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Kieli: englanti
Sivumäärä ja kuvitus: 126
Kuvitus, väri