KAUPPAAN

Osasto:

Iltasatuja kapinallisille tytöille – 100 tarinaa ihmeellisistä naisista

0 out of 5 based on 0 customer ratings

29,90 

Osasto:

Iltasatuja kapinallisille tytöille – 100 tarinaa ihmeellisistä naisista

0 out of 5 based on 0 customer ratings

29,90 

Tuotenumero: 9789515243546
Tekijät: Favilli Elena, Cavallo Francesca
Muut tekijät: Kauhanen Maija (kääntäjä)
Kustantaja: Kustantamo S&S
Painos: 2017

Kuvaus

Maailmalla ilmiöksi noussut kirja Good Night Stories for Rebel Girls saadaan suomeksi: teos ilmestyy kaikkiaan 35 kielellä. Upeasti kuvitettu teos kertoo sadan itsenäisen naisen tarinan iltasadun muodossa.

Kokonaisuutena kirja on komea kunnianosoitus naisille, kuvataiteelle ja jokaiselle tytölle, joka saa kyseisen kirjan yöpöydälleen. Se on inspiroivaa luettavaa myös vanhemmille, jotka kaipaavat lapsilleen monipuolisempia roolimalleja.

Tavanomaisten prinsessasatujen sijasta tässä ihanassa iltasatukirjassa tutustutaan sataan todelliseen tyttöön ja naiseen, jotka ovat muuttaneet maailmaa tai oman elämänsä – rohkeasti ja lupaa kyselemättä. He ovat eläneet kauan sitten tai he elävät nyt: he ovat hallitsijoita, merirosvoja, taiteilijoita, urheilijoita, astronautteja, tieteilijöitä, tai ihan tavallisia ihmisiä, jotka ovat tehneet jonkin pelottoman valinnan.

Loisteliaan kuvituksen ovat toteuttaneet 60 kuvittajanaista eri puolilta maailmaa. Iltasatuja kapinallisille tytöille on kirja kaikille lapsille, joiden toivot kasvavan itsenäisiksi ja toisia kunnioittaviksi ihmisiksi. Kirjan on suomentanut Maija Kauhanen.