KAUPPAAN

Kajava, Marie; In the margin, i wrote some shit about my soft skin

0 out of 5 based on 0 customer ratings

29,90 

Kajava, Marie; In the margin, i wrote some shit about my soft skin

0 out of 5 based on 0 customer ratings

29,90 

in the margin, i wrote some shit about my soft skin -näytelmä pohjaa näytelmäkirjailija Marie Kajavan parinkymmenen vuoden aikaisiin muistiinpanoihin, työpäiväkirjoihin, hatariin merkintöihin marginaaleissa, kohtauksiin jotka eivät ole päätyneet esityksiin, post it -lappuihin ja unohtuneeseen roskaan. Kaikesta tuosta syntyi monologinäytelmä, joka perustuu tähän dokumentaariseen materiaaliin sellaisena kuin se on: virheellisenä, rihmastollisena, kauniina, arvaamattomana.

Nykyaika pakottaa myös näytelmäkirjailijan huohottamaan ja keksimään koko ajan uutta sen sijaan, että pysähtyisi ja katsoisi siihen, mitä on jo olemassa. in the margin, i wrote some shit about my soft skin -näytelmän lähtökohta on pysähtymisessä ja kierrättämisen eleessä.

Monologi vie lukijan tai katsojan sinne, missä Kajava on kulkenut eli läntisen Afrikan sivukujille, Punavuoreen, Kalkuttaan, periferioihin, klimppejä ja limaa tursuaviin roskopönttöihin, hiekkaisille teille. Vie ja kysyy, mitä tässä elämässä kulkee ruumiidemme ja talojemme läpi. Ja mitä (meistä) jää jäljelle?

Varasto loppu

Kuvaus

Tekijät: Kajava, Marie (Kirjoittaja)

Kustantaja: Teatterin Uusi Alkukirjasto

Painos: 2023

Julkaisuvuosi: 2023

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja

Kieli: suomi

Sivumäärä: 55