KAUPPAAN

Osastot: ,

Kankaanranta, Saara & Herlin, Ilkka: Luonnollisia ajatuksia

0 out of 5 based on 0 customer ratings

31,90 

Osastot: ,

Kankaanranta, Saara & Herlin, Ilkka: Luonnollisia ajatuksia

0 out of 5 based on 0 customer ratings

31,90 

Ihminen on osa luontoa, ja luonto on ihmisen koti. Olemme erottamaton osa lähes lukemattomien lajien verkostoa, jonka toiminnasta riippuvat elämän edellytykset. Tästä lähtökohdasta Ilkka Herlin ja Saara Kankaanrinta ovat omistautuneet Itämeren suojelulle, ilmastonmuutoksen torjumiselle sekä luonnon monimuotoisuuden pelastamiselle. He tekevät konkreettista työtä ekologisesti kestävän maa- ja metsätalouden parissa, vesistöjen elonkirjon suojelun sekä energiantuotannon kehitystyössä.

Molemmat ovat jo pidempään julkaisseet eri foorumeilla kolumneja, joiden laajaa antia sekä sitä täydentäviä uusia tekstejä on koottu kirjaan Luonnollisia ajatuksia. Äärimmäisen ajankohtainen teos näyttää, miten ekologisen ajattelun on oltava rohkeaa, ymmärrettävä kokonaisuudet sekä
tarvittaessa korjattava itseään alati karttuvan tutkimustiedon muokatessa yhteisen tulevaisuutemme näkymiä.

FT ILKKA HERLIN (s.1959) on mm. Cargotecin, Tampereen yliopiston, Soilfoodin ja Q Powerin hallituksen puheenjohtaja.
SAARA KANKAANRINTA (s.1978) on BSAG -säätiön ja
Carbon Action -alustan puheenjohtaja, LUKE:n johtokunnan varapuheenjohtaja sekä hallituksen jäsen useissa ekologisissa kasvuyrityksissä.
Herlin ja Kankaanrinta ovat ympäristövaikuttajia ja yhdessä perustajia Baltic Sea Action Group (BSAG)-säätiössä, Soilfood Oy:ssä ja Q Power Oy:ssä. He omistavat tutkimustila Qvidjan Paraisilla sekä Gullkronan sataman saaristossa.

Kuvaus

Tekijät: Kankaanrinta, Saara (Kirjoittaja)
Herlin, Ilkka (Kirjoittaja)
Kustantaja ja imprint: Teos
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Kieli: suomi
Sivumäärä ja kuvitus: 271