KAUPPAAN

Kekäläinen, Saara; Niemensivu, Reetta; Valpuri ja valtaisa vaatekaaos

0 out of 5 based on 0 customer ratings

21,90 

Kekäläinen, Saara; Niemensivu, Reetta; Valpuri ja valtaisa vaatekaaos

0 out of 5 based on 0 customer ratings

21,90 

Arkisista puuhista eeppisiin mielikuvitusseikkailuihin nanosekunnissa!

Valpurin pitäisi pukeutua, mutta hän epäilee vaatteiden juonittelevan. Jos Valpuri ei pidä varaansa, solmussa olevat sukkahousut vetävät hänetkin nippuun. Asuuko hänen kotonaan sukkia nakertava tonttu, joka syö jokaisesta parista toisen sukan? Entä jos Valpuri eksyy vaatteiden sisään ja putkahtaakin hihansuusta johonkin aivan väärään tarinaan?

Valpuri on rakastettava minikokoinen asennemuija, jonka elämässä arkisimmatkin touhut muuttuvat poikkeuksetta villeiksi seikkailuiksi mielikuvitusmaailmassa. Valpuri ja valtaisa vaatekaaos on kolmas osa kuvakirjasarjassa, jonka aiemmat osat ovat Valpuri ja vaarallinen aamupuuro sekä Valpuri ja hirmuinen hammashässäkkä. Puuron taltutukseen keskittynyt avausosa oli Finlandia-ehdokkaana 2022.

Saara Kekäläinen rakastaa mekkoja, mutta alkaa kiukutella, jos joutuu pukemaan sukkahousut. Valpuri ja valtaisa vaatekaaos on hänen neljäs lastenkirjansa. Reetta Niemensivu on lahtelainen kuvittaja ja sarjakuvataiteilija, joka on kuvittanut lastenkirjoja ja julkaissut useita sarjakuva-albumeja. Vaatteissa hän inhoaa eniten kiristäviä sukanvarsia, huonosti istuvia alushousuja ja kutiavaa villaa.

Kuvaus

Tekijät: Kekäläinen, Saara (Kirjoittaja)

Muut tekijät: Niemensivu, Reetta (Kuvittaja)
Niemensivu, Reetta (Kannen tekijä)
Lyytinen, Laura (Kannen tekijä)

Kustantaja: Tammi

Painos: 2024

Julkaisuvuosi: 2024

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Lankasidos
Ylivetokannet

Kieli: suomi

Sivumäärä ja kuvitus: 44
Viivapiirroksia, väri

Sarja: Valpuri, 3