KAUPPAAN

Kekäläinen, Saara: Prinsessa joka lähti kälppimään

0 out of 5 based on 0 customer ratings

17,90 

Kekäläinen, Saara: Prinsessa joka lähti kälppimään

0 out of 5 based on 0 customer ratings

17,90 

Heille syntyi kaunis pierukainen, joka halusi olla viisas, vahva ja villi ja joka ei aikonut jäädä odottamaan yhtäkään prinssiä.

Leona on nuori prinsessa, joka lähtee kälppimään, kun saa kuulla itseään odottavasta kohtalosta: hänen pitäisi mennä naimisiin prinssin kanssa, jotta hän voisi pelastaa valtakunnan.Leona singahtaa prinsessasadusta toiseen pelastaakseen itsensä kaikkialla vaanivalta prinsessan ikiaikaiselta taakalta – avioliitolta ja taloustöiltä. Matkan varrella hyväsydäminen Leona auttaa kohtaamiaan olentoja, mutta näyttää pitkää nenää klassisen sadun käsikirjoitukselle.

Prinsessa, joka lähti kälppimään on reippaalla huumorilla kuorrutettu kuvakirja, joka nostaa prinsessat oikeaan arvoonsa. Neuvokkaan Leonan lisäksi lukija kohtaa kirjan sivuilla mm. lajinvaihtaja Svanhildan, lasikenkiin mieltyvän prinssin, passiivisaggressiivisen kerro, kerro kuvastimen sekä kosijan nimeltä Aimo Silli ja hänen hevosensa Börjen. Kuvakirja on suunnattu yli 3-vuotiaille lapsille, mutta tarjoaa oivalluksia myös isommille lapsille ja kirjaa lukevalle aikuiselle.

Kuvaus

Kirjoittaja: Kekäläinen, Saara

Kuvittaja: Lehtola, Netta

Kustantaja: Kustantamo S&S

Julkaisuvuosi: 2022

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja

Kieli: suomi

Sivumäärä: 39

Kuvitus: väri