KAUPPAAN

Kekäläinen, Saara: Valpuri ja vaarallinen aamupuuro

0 out of 5 based on 0 customer ratings

21,90 

Kekäläinen, Saara: Valpuri ja vaarallinen aamupuuro

0 out of 5 based on 0 customer ratings

21,90 

Täydet kierrokset aamupuurosta!

Uusi kuvakirjahahmo Valpuri on rakastettava polvenkorkuinen asennemuija täynnä metkuja. Valpuri tilaa kermalla ja strösseleillä kuorrutetun herkkuaamiaisen, ja isä asettaa hänen eteensä talon erikoisen. Lautasellisen PUUROA. Siitä lähtee liikkeelle Valpurin ja puuron eeppinen kaksintaistelu, joka kuljettaa tarinaa mielikuvituslokaatiosta toiseen.

Valpuri näkee arkisissa tapahtumissa valtoimenaan rönsyileviä seikkailuja, jotka imaisevat lukijan mukaan nopeisiin käänteisiinsä. Entä jos puuro ei ole puuroa ollenkaan? Mitä jos puuro onkin oikeasti avaruuden musta aukko, joka odottaa vain päästäkseen imaisemaan Valpurin ja heittämään hänet aurinkokunnan toiselle laidalle? Tai entä jos puuro onkin vasta poikanen ja sen hirmuisen vihainen äiti on jossakin lähistöllä? Kumpi lopulta voittaa, Valpuri vai puuro?

Saara Kekäläinen ei lapsena pitänyt puurosta, mutta haaveili lastenkirjailijan urasta. Ennen unelmansa toteutumista hän on kirjoittanut työkseen mm. copywriterinä. Hän kirjoittaa aikuisten romaaneja kirjailijanimellä Olga Kokko. Reetta Niemensivu on lahtelainen kuvittaja ja sarjakuvataiteilija. Hän on kuvittanut lastenkirjoja ja julkaissut useita sarjakuva-albumeja.

Varasto loppu

Kuvaus

Kirjoittaja: Kekäläinen, Saara

Kuvittaja: Niemensivu, Reetta

Kansikuva: Niemensivu, Reetta

Kustantaja: Tammi

Julkaisuvuosi: 2022

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja

Kieli: suomi

Sivumäärä: 45

Ikäsuositus: 3+