KAUPPAAN

Kodiksi tehty

0 out of 5 based on 0 customer ratings

34,90 

Kodiksi tehty

0 out of 5 based on 0 customer ratings

34,90 

Kodiksi tehty sukeltaa pintaa syvemmälle 14 kodin ja vapaa-ajanasunnon uudistamiseen sisustussuunnittelijan silmin. Olipa työpöydällä sitten oululainen rivitalo, itähelsinkiläinen 1970-luvun kaunotar, hankolainen loma-asunto, kivitalon keskustayksiö tai tsaarinaikainen hirsihuvila Mäntyharjulla, kyse on tasapainon löytämisestä. Miten otetaan asunnon neliöistä eniten irti juuri tämän perheen tarpeisiin?

Oma koti tulee tehdä itselleen sopivaksi – siis suosia poikkeuksetta persoonallisia ratkaisuja väreissä, pinnoissa ja kalusteissa. Myös toimivuudesta tulee ottaa vastuu. Tehdyt muutostyöt toteutetaan ajattomilla elementeillä: uudistuksia täytyy tehdä, mutta tyylin voi säilyttää. Uudet hankinnat tehdään aina vanhojen rinnalle sopiviksi, hienosäätö syntyy materiaalien yhdistelemisestä.

”Sisustaminen on suhteellista, siihen voi tuhlata tuhottomasti tai asettaa tiukasti rajatun budjetin. Lopputulos voi silti olla aivan yhtä onnistunut.” Viidentoista vuoden tyylitakuun myöntävä sisustussuunnittelija ja -toimittaja Anna-Kaisa Melvas listaa pettämättömät väri- ja materiaalivinkkinsä sekä paljastaa parhaat paikat sisustuslöydöille.

Varasto loppu

Kuvaus

Tekijä: Anna-Kaisa Melvas

Kustantaja: Cozy Publishing

Julkaisuvuosi: 2022

Kieli: suomi

Tuotemuoto: kovakantinen

Sivumäärä: 223