KAUPPAAN

Kurjenmiekka, Vehka; Kellopelisydän

0 out of 5 based on 0 customer ratings

29,90 

Kurjenmiekka, Vehka; Kellopelisydän

0 out of 5 based on 0 customer ratings

29,90 

Kirja muistamisesta, menneisyydestä sekä toivosta, joka sitoo ihmiset toisiinsa

”Herään kellopelisydämen tikitykseen rinnassani. Sen tasainen rytmi kaikuu kylkiluitani vasten ja saa minut ajattelemaan oikeaa sydäntäni: sitä sydäntä, joka on jo varmaankin heitetty pois. En koskaan kysynyt Tiimalta, mitä sille tapahtuisi leikkauksen jälkeen. Ehkä on parempi, etten tiedä.”

Kellopelisydän kertoo salamurhaajista, joiden sydämen paikalla tikittää armottomasti aikaa mittaava kellokoneisto. Jos murhaaja ei tapa vähintään yhtä ihmistä vuoden aikana, mekaaninen sydän pysähtyy.

Kellopelimurhaajat kantavat kukin sydäntään omalla tavallaan. Samaan aikaan Karunkan Akatemiassa kudotaan harhoja ja kätketään totuuksia. Kaiken taustalla kuiskii meri, joka ei paljasta salaisuuksiaan, ja verkkaan vaihtuvat vuodenajat, joiden kielen voi oppia vain pysymällä vaiti.

Vehka Kurjenmiekka on helsinkiläinen kirjailija ja roolipelisuunnittelija. Hän on opiskellut kirjoittamista Kriittisen korkeakoulun kirjoittajakoulussa. Kurjenmiekka rakastaa kirjastojen varastoja, hapanjuurileivontaa, merta, syksyä ja sitä, kun löytää tismalleen oikean sanan. Kellopelisydän on Kurjenmiekan esikoisromaani.

Kuvaus

Tekijät: Kurjenmiekka, Vehka (Kirjoittaja)

Kustantaja: Aula & Co

Painos: 2023

Julkaisuvuosi: 2023

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja

Kieli: suomi

Sivumäärä: 334

Sarja: Merenkehrä, 1