KAUPPAAN

Osasto:

LAINE 17

0 out of 5 based on 0 customer ratings

26,90 

Osasto:

LAINE 17

0 out of 5 based on 0 customer ratings

26,90 

Kesä on ovella, samoin kuin Laineen lempeä kesänumero! Laine 17 – Paikka auringossa – tuntuu samalta kuin ensimmäiset auringonsäteet pitkän talven jälkeen.

Laine 17 sisältää:
– 11 neuleohjetta: 4 paitaa, 3 neuletakkia, 1 toppi, 2 huivia ja 1 sukat.
– Neulotuista pehmoleluistaan tunnetun ranskalaisen suunnittelijan ja esikoiskirjailijan Cinthia Valletin haastattelu. Cinthia kertoo suunnittelustaan ja siitä, millaista iloa lelujen neulominen voi tuoda myös aikuisille.
– Artikkeli australialaisesta lampurista, joka kasvattaa suomenlampaita 15 000 kilometrin päässä laumansa juurilta.
– Vakituinen juttusarjan, jossa englantilainen neulevaikuttaja Jeanette Sloan tapaa kiinnostavia käsityöihmisiä. Tässä numerossa hän haastattelee Lissy ja Rudi Robinson-Colea, joiden virkkaustaidetta työtä inspiroi heidän maorikulttuurinsa.
– Viiden lista -juttusarja, jossa Päivi Kankaro kokoaa asiantuntijoiden vinkit omien neuleohjeiden suunnitteluun.
– Täällä neulon -juttusarja, jossa kuvataan neulojia suosikkipaikoissaan. Tässä numerossa tapaamme suomalaisen Johannan Ylistön, joka neuloo mielellään luonnossa.
– Herkullisia reseptejä kesään: tomaatti-confit, sitruunamocktail ja mantelipavlovat
– Kirjaesittelyjä.

Ohjeet ovat seuraavien suunnittelijoiden käsialaa: Julia Disini, Rastus Hsu, Elena Solier Jansà, Pauliina Leisti, Veronika Lindberg, Marie Régnier, Jacquline Rivera, Lene Tøsti, Maija Vasala, Pope Vergara ja Thea Vesterby.

Varasto loppu

Kuvaus

Kansainvälinen neule- ja lifestyle-lehti

Numero 17 (kesä 2023)