KAUPPAAN

Lång, Fredrik; Farväl Nappari

0 out of 5 based on 0 customer ratings

32,90 

Lång, Fredrik; Farväl Nappari

0 out of 5 based on 0 customer ratings

32,90 

Året är 1938, John är 28 år. Han har nyss fått ett ultimatum: byta sitt brittiska pass till ett finländskt, eller få sparken från jobbet.

John tvekar inte en sekund. På vägen hem stannar han utanför Akademiska bokhandeln, köper en kartbok och kollar vilket land som ligger längst bort från Finland. Nya Zeeland. So let it be New Zealand. Men när det gäller kärlek har han betydligt svårare att välja: Inga eller Rakel? Rakel eller Inga?

Det är kärva tider i världen. Något kommer att hända. Och när det händer blir det större än det förra kriget. Vad betyder ett hemland egentligen när man lagt det bakom sig? John ger sig av på en färd som aldrig ska ta slut.

I en självständig fortsättning på romansuccen Flickorna på Nappari från 2013 berättar Fredrik Lång vad som hände med Rose och Osborne och deras barn under 1900-talets 20- och 30-tal. I centrum står sonen John, vars öde det blev att vara hemma överallt och ingenstans i världen.

Nappari gård, som ligger i landskapet Satakunda, ägdes av släkten Tigerstedt under den tid som Fredrik Långs Nappari-romaner handlar om.

Kuvaus

Tekijät: Lång, Fredrik (Kirjoittaja)

Kustantaja: Förlaget M

Painos: 2023

Julkaisuvuosi: 2023

Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Liepeelliset pehmeät kannet

Kieli: ruotsi

Sivumäärä: 219