KAUPPAAN

LEIKOLA, ISMO; LEIKOLA, ANGELIKA; UNELMAERO -ELÄMÄ 2.0

0 out of 5 based on 0 customer ratings

32,90 

LEIKOLA, ISMO; LEIKOLA, ANGELIKA; UNELMAERO -ELÄMÄ 2.0

0 out of 5 based on 0 customer ratings

32,90 

Ismo ja Angelika Leikola palaavat Amerikkaan Suomessa vietetyn koronavuoden jälkeen – tällä kertaa eronneena parina. Vaikka eropäätös on yhteinen ja tarpeellinen, tuo se mukanaan uudenlaisia haasteita ja pelkoja. Miten entinen power couple selviää eron syiden ja vaiheiden läpikäymisestä samaan aikaan kun he luovat sekä henkilökohtaista että ammatillista suhdettaan uusiksi? Millainen ihminen kumpikin on ilman toista?

Unelmaero kutsuu lukijan myös kulisseihin kurkistamaan, mitä tapahtuikaan Suo, kuokka ja Hollywood -kirjaa kirjoittaessa ja miksi pariskunta päätyi eroon. Kirja ravistelee lukijan käsityksiä parisuhteista ja eroista sekä pureutuu jälleen myös kulttuurieroihin: Miksi parin avioeroon suhtaudutaan täysin toisella tavalla Amerikassa kuin Suomessa? Miten Ismo ja Angelika selviävät uusissa nykyajan deittikulttuureissa? Miten löytää itsensä kovan paineen keskellä ja aloittaa uusi elämä omillaan?

Tuttuun tapaan Leikolat haastavat lukijan ajattelua hyvin omintakeisista näkökulmista. Luvassa on entistäkin radikaalimpaa rehellisyyttä, viihdyttävyyteen puettua faktatietoa ja loputtomia yllätyksiä, joista suuri yleisö on ollut tähän asti täysin tietämätön.

Kuvaus

Tekijät: Leikola, Ismo (Kirjoittaja)
Leikola, Angelika (Kirjoittaja)

Kustantaja ja imprint: Siltala

Painos: 2023

Julkaisuvuosi: 2023

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja

Kieli: suomi

Sivumäärä: 408