KAUPPAAN

Lindberg, Veronika: Knit this! – 21 hurmaavaa arjen neuleohjetta

0 out of 5 based on 0 customer ratings

34,90 

Lindberg, Veronika: Knit this! – 21 hurmaavaa arjen neuleohjetta

0 out of 5 based on 0 customer ratings

34,90 

Kirja sisältää 21 hurmaavaa neuleohjetta, joissa yhdistyvät skandinaavinen selkeys ja leikkisät yksityiskohdat. Lopputuloksen elegantti look on modernin naisellinen: neuleen helppokäyttöisyyden ohella kantajan mukavuus on kokonaisuuden suunnittelussa etusijalla. Knit this! sisältää sekä vaativampia että aloitteleville neulojille sopivia projekteja. Monissa ohjeissa neulotaan isoilla puikoilla, jolloin työ valmistuu vauhdilla. Kirjan neuleissa käytetään pehmeän pörröisiä mohairlankoja ja sopivan rustiikkisia villalankoja, hehkuvista maanläheisistä murretuista väreistä ihanan pastellisiin suloisiin sävyihin – neuloosi on taattua niin kokeneen tekijän kuin uuden innostujan käsissä!

Seuraa innostustasi ja antaudu hurmaavaan tekemiseen hyvässä seurassa. Kirjassa perehdytään myös erikoistekniikoihin sekä annetaan neulomiseen liittyviä monipuolisia käytännön vinkkejä työvälineistä viimeistelyyn.

Veronika, tai käsityön ystävien kesken Kika, oppi neulomaan 5-vuotiaana: ensimmäinen työ oli pieni vaaleanpunainen poni, jossa oli enemmän reikiä kuin ehjiä silmukoita. Siitä saakka neulomisen maaginen muutos, kun langasta tulee puikoilla neulosta, on kiehtonut häntä. Tänä päivänä Kika jakaa neulontailoa ja -vinkkejä somekanavillaan, joilla on yhteensä yli 320 000 aktiivista seuraajaa. Teatterikorkeakoulusta juuri valmistuneena hän perusti KutovaKika nimisen Instagram-tilin asuessaan Tukholmassa vuonna 2017. Kaksi vuotta myöhemmin hän aloitti YouTube-kanavansa uudessa kotikaupungissaan Lontoossa. Takaisin Helsinkiin Kika palasi vuonna 2020 puolisonsa ja kahden kissansa kanssa.

Kuvaus

Kirjoittaja: Lindberg, Veronika

Kustantaja: Cozy Publishing

Julkaisuvuosi: 2022

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja, lukunauha(t)

Kieli: suomi

Sivumäärä: 192