KAUPPAAN

Lindblom, Taru; Valkama, Heikki; Okashi – Japanilaisia herkkuja

0 out of 5 based on 0 customer ratings

34,90 

Lindblom, Taru; Valkama, Heikki; Okashi – Japanilaisia herkkuja

0 out of 5 based on 0 customer ratings

34,90 

Japanilainen ruoka susheineen ja tempuroineen tunnetaan hyvin, mutta maan monipuoliset jälkiruoat ovat jääneet vähemmälle huomiolle. Okashi lähestyy japanilaista kulttuuria herkkujen, makeisten ja pikkupurtavien kautta. Kirjan resepteillä loihditaan suosituimmat japanilaiset herkut. Niiden yhteyteen kuuluvat esseet sekä kirjan yltäkylläinen kuvasto liittävät jälkiruokakulttuurin osaksi maan historiaa syvällisellä ja yllättävälläkin tavalla.

Miten japanilaiset mochi-kakut, jäätelöannokset ja kuohkeat leivonnaiset valmistuvat? Millä tavoin nyky-Japanissa herkutellaan hybridijälkiruoilla? Miksi riisiä käytetään niin paljon jälkiruoissakin? Syödäänkö Japanissa lainkaan karkkia – tai pikemminkin: mitä kaikkea ihmeellistä japanilaisesta karkkikaupasta löytyy?

Okashi kannustaa tutkimaan, oppimaan ja kokeilemaan itse. Se on itsenäinen sisarteos vuonna 2021 ilmestyneelle, suuren suosion saavuttaneelle Heikki Valkaman ja Marjo Sekin kirjalle Okazu – japanilaista kasvisruokaa

Kuvaus

Kirjoittaja: Lindblom, Taru; Valkama, Heikki

Valokuvaaja: Karlsson, Nina

Kustantaja: Teos

Painos: 2022

Julkaisuvuosi: 2022

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja

Kieli: suomi

Sivumäärä: 191