KAUPPAAN

Lindgren, Astrid: Ronja, Ryövärintytär

0 out of 5 based on 0 customer ratings

23,90 

Lindgren, Astrid: Ronja, Ryövärintytär

0 out of 5 based on 0 customer ratings

23,90 

Astrid Lindgrenin iki-ihanat satuklassikot nyt uudistettuina laitoksina! Kerää yhteisiin lukuhetkiin tai iltasaduiksi sukupolvia yhdistävät tarinat, hahmot ja seikkailut. Sarja on loistava lahja lapselle, lapsenlapselle ja kummilapselle sekä sopiva perussatukirjasto päiväkoteihin.

Ronja Ryövärintytär eli silloin, kun ryövärit vielä vaanivat matkustavaisia ja kauppamiehiä metsissä, villihevoset kirmasivat niityillä ja maahiset ja pönthiittiset tanssivat kuutamossa. Ronjan tarina on kertomus kaiken voittavasta ystävyydestä ja luonnon kauneudesta. Astrid Lindgrenin lämpimän humoristisissa ja tarkkanäköisissä tarinoissa todellisuus ja kuvitelmat kietoutuvat yhteen ainulaatuisella tavalla, joka kumpuaa hänen kyvystään eläytyä aidosti lapsen maailmaan.

Astrid Lindgrenin (1907-2002) elämä oli yhtä vaiheikas kuin hänen kirjoittamansa tarinat. Maalaistyttö lähtee lapsuudenkodistaan ja muuttaa Tukholmaan. Hän perustaa perheen, kertoo satuja ja alkaa kirjoittaa niitä muistiin, ja vähitellen hänestä tulee Ruotsin tunnetuin lastenkirjailija, joka saavuttaa laajalti myös kansainvälistä mainetta. Mielikuvitusta siivittää osaltaan Ilon Wiklandin (s. 1930) lumoavan kaunis alkuperäiskuvitus.

Varasto loppu

Kuvaus

Tekijät: Lindgren, Astrid (Kirjoittaja)
Muut tekijät: Wikland, Ilon (Kuvittaja) & Taanila, Tuula (Kääntäjä)
Kustantaja ja imprint: WSOY
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja, kannet laminoitu
Kieli: suomi
Sivumäärä ja kuvitus: 276 sivua, kuvitus mustavalk.