KAUPPAAN

Lindgren, Astrid: Saariston lapset

0 out of 5 based on 0 customer ratings

26,90 

Lindgren, Astrid: Saariston lapset

0 out of 5 based on 0 customer ratings

26,90 

Astrid Lindgrenin iki-ihanat satuklassikot nyt uudistettuina laitoksina!

Kerää yhteisiin lukuhetkiin tai iltasaduiksi sukupolvia yhdistävät tarinat, hahmot ja seikkailut. Sarja on loistava lahja lapselle, lapsenlapselle ja kummilapselle sekä sopiva perussatukirjasto päiväkoteihin.

Saariston lapset

Melkersonin tukholmalaisperhe lähtee kesänviettoon tuntemattomalle Saltkråkanin saarelle. Vanha Nikkarila, jonka isä Melkerson on vuokrannut kesäkodiksi, osoittautuu tyystin erilaiseksi taloksi kuin kiinteistövälittäjä on kuvaillut. Mutta jo viikon kuluttua perheestä tuntuu kuin he olisivat aina asuneet Satlkråkanissa. Yhtä ihastuttava kuin saari on sen väki, joka ottaa suojelukseensa äidittömän kaupunkilaisperheen.

Tässä Astrid Lindgrenin kesänmakuisessa kertomuksessa yhdistyvät lämminhenkinen huumori ja mainiot ihmiskuvaukset mestarillisesti.

Astrid Lindgrenin (1907-2002) elämä oli yhtä vaiheikas kuin hänen kirjoittamansa tarinat. Maalaistyttö lähtee lapsuudenkodistaan ja muuttaa Tukholmaan. Hän perustaa perheen, kertoo satuja ja alkaa kirjoittaa niitä muistiin, ja vähitellen hänestä tulee Ruotsin tunnetuin lastenkirjailija, joka saavuttaa laajalti myös kansainvälistä mainetta. Mielikuvitusta siivittää osaltaan Ilon Wiklandin (s. 1930) lumoavan kaunis alkuperäiskuvitus.

Kuvaus

Tekijät: Lindgren, Astrid (Kirjoittaja)
Muut tekijät: Wikland, Ilon (Kuvittaja)
Järvinen, Laila (Kääntäjä)
Kustantaja ja imprint: WSOY
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Kannet laminoitu
Kieli: suomi
Sivumäärä ja kuvitus: 376 sivua. Kuvitus, mustavalk.