KAUPPAAN

Lindgren, Astrid: Veljeni, Leijonamieli

0 out of 5 based on 0 customer ratings

24,90 

Lindgren, Astrid: Veljeni, Leijonamieli

0 out of 5 based on 0 customer ratings

24,90 

Astrid Lindgrenin iki-ihanat satuklassikot nyt uudistettuina laitoksina!
Kerää yhteisiin lukuhetkiin tai iltasaduiksi sukupolvia yhdistävät tarinat, hahmot ja seikkailut. Sarja on loistava lahja lapselle, lapsenlapselle ja kummilapselle sekä sopiva perussatukirjasto päiväkoteihin.

Veljeni, Leijonamieli kertoo kahdesta veljeksestä, Joonatan ja Kalle Leijonasta. Sairas pikkupoika Kaalle eli Korppu ihailee suuresti isoveljeään Joonatania. Isoveli pelastaa Korpun palavasta talosta mutta menehtyy itse. Pian myös Korppu kuolee sairauteensa ja seuraa veljeään kauniiseen maahan, Nangijalaan. Veljeni, Leijonamieli on sekä jännittävä kertomus vihreiden laaksojen, sadun ja leiritulien maasta että hyvän ja pahan kamppailusta, kaiken voittavasta ystävyydestä ja kuolemasta.

Astrid Lindgrenin (1907-2002) elämä oli yhtä vaiheikas kuin hänen kirjoittamansa tarinat. Maalaistyttö lähtee lapsuudenkodistaan ja muuttaa Tukholmaan. Hän perustaa perheen, kertoo satuja ja alkaa kirjoittaa niitä muistiin, ja vähitellen hänestä tulee Ruotsin tunnetuin lastenkirjailija, joka saavuttaa laajalti myös kansainvälistä mainetta. Mielikuvitusta siivittää osaltaan Ilon Wiklandin (s. 1930) lumoavan kaunis alkuperäiskuvitus.

Kuvaus

Tekijät: Lindgren, Astrid (Kirjoittaja)
Muut tekijät: Wikland, Ilon (Kuvittaja), Helakisa, Kaarina (Kääntäjä)
Kustantaja: WSOY
Painos: 2015
Painostyyppi: Uudistettu tai tarkistettu painos
Julkaisuvuosi: 2015
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja, kannet laminoitu
Kieli: suomi
Sivumäärä: 288 s.