KAUPPAAN

Osastot: ,

LUODE NUMERO 2

0 out of 5 based on 0 customer ratings

29,90 

Osastot: ,

LUODE NUMERO 2

0 out of 5 based on 0 customer ratings

29,90 

Luode on sellainen kuin lehtien pitäisi olla. Se on laadukas ja paksu, ja lehdessä on 112 sivua luettavaa ilman turhaa silppua ja sälää. Luode ei keskity neuvomaan ja opastamaan tai kertomaan kuinka asiat tehdään oikein. Sen tiedon saat muualta, sillä meillä mennään pintaa syvemmälle ja fiilistellään niin hyvässä kuin pahassa, ihanassa auringonlaskussa ja vetisimmässä mudassa. Haastattelemme ihmisiä, jotka tekevät mielenkiintoisia juttuja ja joilla on tekemisessään jokin uusi kulma tai ajatus tai vähintäänkin lennokasta kerrottavaa. Tiedämme että retki Hetta-Pallakselle on ihana, olemmehan käyneet siellä useita kertoja itsekin, mutta se ei aivan riitä jokavuotisen jutun aiheeksi.

Lehdessä kerrotaan luonnosta, retkeilystä, kalastamisesta, ehkä metsästyksestäkin tavalla, joka kiinnostaa kaikkia. Ei tarvitse olla minkään tietyn lajin harrastaja ymmärtääkseen, että luonnossa liikkuvilla ihmisillä on paljon yhteistä riippumatta siitä, mitä lajia kokee harrastavansa. Metsän merkitys ihmiselle, hiljaisuuden merkitys mielelle, luonnon merkitys hyvinvoinnille ja meille kaikille on asia, joka yhdistyy lajista riippumatta. Mikäli pidät luonnosta, voit hyvinkin pitää tästä lehdestä.

Kerromme mielellämme 600 kilometrin hiihtovaelluksesta sekä lähiluonnossa tapahtuvista oivalluksista yhtälailla. Matkan pituus tai kohde ei ole juuri koskaan se jutun juoni, vaan asia löytyy sieltä välistä. Ehkä tiedät sen jo nyt, ehkä se avautuu kun luet lehteä.

Luode-lehden ensimmäinen numero on ilmestynyt marraskuussa 2022 ja toinen numero huhtikuussa 2023. Vuodesta 2023 eteenpäin ilmestyy vuosittain kolme lehteä; keväällä, syksyllä sekä alkutalvesta. Voit tilata lehden yksittäin tai koko vuodeksi, tai hankkia sen jälleenmyyjiltämme.

Kuvaus

Kirjoittajat: Tea Ahjosaari, Mira Karppinen,
Päivi Mattila, Eeva Mäkinen,
Kimmo Ohtonen, Marika Varpenius

Kansikuva: Eeva Mäkinen