KAUPPAAN

Marjamäki, Tuomas; Nollis – Kallis nokkonen ja muita kertomuksia

0 out of 5 based on 0 customer ratings

21,90 

Marjamäki, Tuomas; Nollis – Kallis nokkonen ja muita kertomuksia

0 out of 5 based on 0 customer ratings

21,90 

Arvid Lydecken -palkitun kirjan jatko-osa!

Rakastetun Nolliksen eli maailman ainoan nollasarvisen ja tämän parhaan ystävän toilailut jatkuvat uudessa Nollis-kirjassa. Seitsemässä iltasaduksi sopivassa kertomuksessa muun muassa tutustutaan selittävään siiseliin, maistellaan erikoisia ruokia ja kiidetään halki avaruuden.

Kalle-Ilmarin maatilalla Pönttölässä asuu monenmoista tallaajaa, mutta yksikään ei ole niin harvinainen kuin Nollis ja Sahrami – parhaat ystävykset, maailman ainoa nollasarvinen ja raidaton seepra. Elämä maatilalla on täynnä hauskoja yllätyksiä ja vekkuleita kommelluksia. Arvid Lydecken -palkitun lastenkirjan jatko-osassa tavataan tuttuja maatilan asukkaita ja tutustutaan uusiin. Koheltaessa tunteetkin välillä kuumenevat, mutta tärkeimpään rooliin nousee aina lempeä ystävyys. ”Nolliksen maailmassa kaikki on mahdollista ja ennen kaikkea riemukasta. Kirjan kerronnasta on mahdoton olla innostumatta. Sen huumori on lämmintä ja terävää.” – Arvid Lydecken -raati.

Tuomas Marjamäki (s. 1978) on kirjoittanut useita suomalaista viihdettä käsitteleviä tietokirjoja, kuten Vesa-Matti Loirin ja Irwin Goodmanin elämäkerrat, sekä romaanit Siitä tulikin farssi ja Myöhäistä katua. Nollis-tarinoita hän alkoi keksiä lapsilleen iltasaduiksi.

Antti Nikunen (s. 1982) on Helsingissä asuva lastenkirjailija ja kuvittaja, joka tunnetaan Urho ja Onna -kirjoistaan. Hän työskentelee Helsingin Sanomilla AD:na ja nauttii luonnossa liikkumisesta sekä perheensä kanssa häröilystä.

Kuvaus

Tekijät: Marjamäki, Tuomas (Kirjoittaja)

Muut tekijät: Nikunen, Antti (Kuvittaja)
Nikunen, Antti (Kannen tekijä)

Kustantaja: WSOY

Painos: 2024

Julkaisuvuosi: 2024

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Lankasidos
Ylivetokannet
Päänauha

Kieli: suomi

Sivumäärä ja kuvitus: 124
Kuvitus, väri

Sarja: Nollis, 2