KAUPPAAN

Osasto:

Morris, Heather; Nousevan auringon sisaret

0 out of 5 based on 0 customer ratings

29,90 

Osasto:

Morris, Heather; Nousevan auringon sisaret

0 out of 5 based on 0 customer ratings

29,90 

Heather Morrisin uutuusromaani kertoo tositapahtumiin pohjautuvan tarinan naisista, jotka joutuivat japanilaisten pitämälle vankileirille Indonesiassa.

Australialainen sairaanhoitaja Nesta James ja englantilainen muusikko Norah Chambers sekä suuri joukko skotlantilaisia, kiinalaisia, uusiseelantilaisia ja singaporelaisia naisia päätyvät japanilaisten vankileirille pommikoneiden tuhottua laivan, jolla viimeisiä siviilejä yritettiin kuljettaa turvaan murtuneesta Singaporesta. Leirillä nälkä, väkivalta ja sairaudet olivat uhkana päivittäin, mutta Norahin ja Nestan johdolla naiset löytävät itsestään rohkeutta ja neuvokkuutta voittaa vastukset ja selviytyä hengissä. Pitääkseen vankien mielialaa yllä Norah perustaa kuoron, joka lopulta esittää klassista musiikkia a cappellana.

Nousevan auringon sisaret on naisten sotaromaani, kertomus naisten sisaruudesta, urheudesta ja ystävyydestä synkimpinäkin hetkinä.

Heather Morris on menestyskirjailija, joka nousi maailmanmaineeseen esikoisteoksellaan Auschwitzin tatuoija. Hänen kirjojaan on käännetty lukuisille kielille ympäri maailmaa ja myyty kymmeniä miljoonia kappaleita. Nousevan auringon sisaret on hänen neljäs romaaninsa.

Kuvaus

Tekijät: Morris, Heather (Kirjoittaja)

Muut tekijät: Drews, Kristiina (Kääntäjä)

Kustantaja: Aula & Co

Painos: 2024

Julkaisuvuosi: 2024

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja

Kieli: suomi

Sivumäärä: 410