KAUPPAAN

Murakami, Haruki: Ensimmäinen persoona

0 out of 5 based on 0 customer ratings

34,90 

Murakami, Haruki: Ensimmäinen persoona

0 out of 5 based on 0 customer ratings

34,90 

Legendan omakohtaisin teos.

Paljastavat, omaääniset tarinat yksikön ensimmäisessä persoonassa avaavat Murakamin mysteeriä lähempää kuin koskaan ennen. Kaikki mitä et tähtikirjailijasta tiennyt!

Ensimmäinen persoona -novellikokoelma antaa ainutlaatuisen tilaisuuden kurkistaa suosikkikirjailijan kulisseihin. Puhuuko Murakami omasta elämästään, kun hän puhuu yhden yön jutuista, baseballista ja keskusteluista apinan kanssa?

Novellien huumaava keitos syntyy maagisista aineksista, mestarillisesta tarinankerronnasta ja kummallisista käänteistä. Hämmentävyydellään teksti kietoo lukijan pikkusormensa ympärille. Murakamin kyky sukeltaa syvälle tavanomaiseen ja tuoda mukanaan pintaan jotain outoa, jotain uskomatonta ja jotain käsittämättömän kiehtovaa on lumonnut lukijat ympäri maailman.

Haruki Murakami (s. 1949) on julkaissut romaaneja, novelleja ja tietokirjoja, joita on käännetty yli 40 kielelle. Lisäksi hän on opiskellut elokuva-alaa ja perustanut jazzklubin. Mestarikertojan kirjoista otetaan Japanissa miljoonapainoksia, ja kansainvälinen suosio on yhtä huikea. Yhä useampi uskoo, että jonain päivänä Murakami saa Nobel-palkinnon.

Varasto loppu

Kuvaus

Kirjoittaja: Murakami, Haruki

Kääntäjä: Valkama, Antti

Kansikuva: Kaakinen, Jussi

Kustantaja: Tammi

Julkaisuvuosi: 2022

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja + Suojapaperi

Kieli: suomi

Sivumäärä: 189

Sarja: Keltainen kirjasto