KAUPPAAN

Murakami, Haruki: Mistä puhun kun puhun juoksemisesta

0 out of 5 based on 0 customer ratings

8,90 

Murakami, Haruki: Mistä puhun kun puhun juoksemisesta

0 out of 5 based on 0 customer ratings

8,90 

Mikä saa juoksemista harrastavan ihmisen juoksemaan päivä toisensa jälkeen?

Japanilainen kulttikirjailija Haruki Murakami antaa verrattomassa muistelmateoksessaan Mistä puhun kun puhun juoksemisesta yhden vastauksen. Murakami aloitti juoksemisen kolmisenkymmentä vuotta sitten. Jo vuoden kuluttua aloittamisesta hän juoksi täyspitkän maratonin Ateenasta Maratoniin.

Murakamille juoksemisessa on olennaista säännöllisyys, se että juostaan joka päivä säästä ja omasta kunnosta huolimatta. Kärsimyskin kuuluu juoksemiseen, mutta ennen muuta se tuo elämään kuria ja rakennetta, joita ilman hän ei omien sanojensa mukaan olisi kirjailija. Ja myös suurta nautintoa.

Leikkisässä ja hauskassa teoksessa hän kertoo valmistautumisestaan New Yorkin maratonille mitä moninaisimmissa paikoissa. Ennen muuta Murakamin kirja kertoo siitä miten suuri nautinto juokseminen hänelle on – ja se on tarttuvaa.

Haruki Murakamia (s. 1949) on jo ehditty verrata ties kehen: Austeriin, Salingeriin, Chandleriin, Borgesiin. Japanissa hänen kirjoistaan otetaan miljoonapainoksia ja hän on siellä etenkin nuorten lukijoiden suosikki. Myös Murakamin kansainvälinen suosio on huikea.

Kuvaus

Tekijät: Murakami, Haruki (Kirjoittaja)
Muut tekijät: Kiiskinen, Jyrki (Kääntäjä)
Kustantaja ja imprint: Tammi
Painos: 2014
Julkaisuvuosi: 2012
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
A-formaatin pokkari
Kieli: suomi
Sivumäärä ja kuvitus: 177