KAUPPAAN

Muumit majakassa

0 out of 5 based on 0 customer ratings

21,90 

Muumit majakassa

0 out of 5 based on 0 customer ratings

21,90 

Majakan muotoiseksi avautuva muumikuvakirja!

Näyttävä ja turvallisen tukeva katselukirja johdattaa Muumipeikon ja Pikku Myyn jalanjäljissä yökyläilemään vanhaan, salaperäiseen majakkaan.

Muumipeikko on saapunut ystäviensä kanssa yöpymään majakkasaarelle. Mutta vaikuttaa siltä, että paikalla on joku muukin…! Retki muuttuu kutkuttavan jännittäväksi seikkailuksi majakkatornin paljastaessa yllätyksiään, joista hauskin odottaa tornin huipulla. Jämäkkäsivuisen kartonkikirjan leikkisä teksti ja kekseliäs kuvitus tarjoavat naurua ja oivalluksia niin perheen pienimmille kuin vanhemmillekin. Upeassa sarjassa on aikaisemmin ilmestynyt muotoleikattu pahvikirja Muumitalossa (2022).

RIINA ja SAMI KAARLAN upeasti kuvittamat ja suunnittelemat perheen pienimmille suunnatut muumikirjat on otettu riemulla vastaan jo vuosien ajan. Laaja-alaisten huippuammattilaisten muumitiimiin kuuluu myös lasten- ja nuortenkirjallisuuden monitaituri ANDERS VACKLIN. Kolmikon yhdessä laatimat kuvakirjat henkivät suurta arvostusta Tove Janssonin tuotannon huumoria ja vastaansanomattoman positiivista elämänfilosofiaa kohtaan.

Varasto loppu

Kuvaus

Tekijät: Kaarla, Riina ja Sami (Kirjoittaja)
Vacklin, Anders (Kirjoittaja)
Muut tekijät: Kaarla, Riina ja Sami (Kuvittaja)
Vacklin, Anders (Kuvittaja)
Kaarla, Riina ja Sami (Kannen tekijä)
Kaarla, Riina ja Sami (Suunnittelija)
Vacklin, Anders (Suunnittelija)
Kustantaja ja imprint: Tammi
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Tuotemuoto: Pahvisivuinen kirja
Muotoonleikattu kirja
Kieli: suomi
Sivumäärä ja kuvitus: 16
Viivapiirroksia, väri
Sarja: Muumi Muumi pahvikirjat