KAUPPAAN

Naiseuden tie

0 out of 5 based on 0 customer ratings

31,90 

Naiseuden tie

0 out of 5 based on 0 customer ratings

31,90 

Miten löytää itsensä ja rohkeutta elää omannäköistä elämää? Entä miten saavuttaa balanssi herkkyyden, ristiriitojen, haasteiden hyväksymisen ja pienten ilonaiheiden välille?

Kuplivan vertaispuheen kautta Sofia Ruutu pohtii monia naisen elämään liittyviä teemoja, jotka koskettavat meitä kaikkia jossain polkumme varrella.

”Olen ymmärtänyt, että juuri pienillä asioilla voi itse vaikuttaa iloon ja nautintoon elämässä. Iloisuus on ihanaa ja toivottua. Samalla se ei kuitenkaan ole aina mahdollista eikä sen tarvitsekaan olla. Kun tajusin tämän, tunsin helpotusta.”

Avointa vuorovaikutusta arvostava Sofia jakaa ajatuksensa ja havaintonsa muun muassa ystävyydestä, kehosta, urasta ja omien rajojen etsimisestä. Sofia paljastaa muun muassa, mikä on yllättänyt äitiydessä – ja mitä rakkaus on opettanut hänelle.

Oivaltavassa ja kannustavassa teoksessa perehdytään myös asiantuntijan avulla terapian hyötyihin, ahdistuksen määritelmään, naisen seksuaalisuuteen sekä kuullaan vinkit hyvään uneen. Valokuvaaja Janita Aution kiinnostavat henkilökuvat rytmittävät kokonaisuutta kulkien lukijan kumppanina tunnelmasta toiseen.

Sofia Ruutu on sosiaalisen median vaikuttaja ja malli, joka haluaa inspiroida jokaista naista elämään juuri itsensä näköistä elämää.

Anna Horppu on toimittaja, joka innoittuu vahvoista naisista ja rakastaa syvällistä ja rohkeaa puhetta ihmisiä yhdistävistä teemoista.

Varasto loppu

Kuvaus

Tekijät:

Ruutu, Sofia (toimittaja)

Horppu, Anna (toimittaja)

Muut tekijät: Autio, Janita (valokuvaaja)

Kustantaja ja imprint: Cozy Publishing

Painos: 2022

Julkaisuvuosi: 2022

Tuotemuoto: kovakantinen kirja

Kieli: suomi

Sivumäärä: 176