KAUPPAAN

Osasto:

Nordberg, Ulrica; Nunstedt, Carina; Cat power

0 out of 5 based on 0 customer ratings

29,90 

Osasto:

Nordberg, Ulrica; Nunstedt, Carina; Cat power

0 out of 5 based on 0 customer ratings

29,90 

Parantavaa voimaa kissoista! Kissan yhdeksän elämän inspiroimana voit oppia suojelemaan yksityisyyttäsi, nauttimaan enemmän, sekä raivaamaan tilaa leikille ja ilolle.

”Tämä kirja kannattaa lukea, jos omistaa kissan tai harkitsee kissan hankkimista. Tämä on kunnianosoitus kissalleni.” – Go’kväll.

”Cat Power on todella hyvä ja taitavasti kirjoitettu kirja! Tutkimustietoa, mukavaa kieltä ja ihanan henkilökohtainen tyyli.” – SVT Babel.

Kissan läsnäolo kotona vähentää stressiä ja ahdistusta. Kun kissa kehrää, vapautuu oksitosiinia, ja tärinä tuottaa tutkitusti terveyshyötyjä: se alentaa verenpainetta ja vähentää sydän- ja verisuonisairauksien riskiä. Kissa voi auttaa yksinäisyyteen ja erilaisiin mielenterveysongelmiin.

Cat Power kertoo, mitä kissat ovat merkinneet ihmisille kautta historian ja miksi niin monet tuntevat olonsa hyväksi kissan kanssa. Molemmilla kirjoittajilla on ollut pitkiä sairausjaksoja perheessä, ja he ovat kokeneet kissojen osoittaneen tietä kohti rauhaa ja toipumista. Kissat tuovat esiin meistä kauneimman.

Ulrica Norberg on toimittaja, elokuvatieteilijä, joogamestari ja kirjailija, jonka kirjoja on käännetty useille kielille. Carina Nunstedt on tunnettu toimittaja, kustantaja ja kirjailija. Hän tuottaa podcastia ”Hälsorevolutionen”.

Kuvaus

Tekijät: Norberg, Ulrica (Kirjoittaja)
Nunstedt, Carina (Kirjoittaja)

Muut tekijät: Lustig, Elina (Kääntäjä)

Kustantaja: Into Kustannus

Painos: 2024

Julkaisuvuosi: 2024

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja

Kieli: suomi

Sivumäärä ja kuvitus: 219
Kuvitus, mustavalk.