KAUPPAAN

Padoista puikoille – Värjää ja neulo luonnonväreillä

0 out of 5 based on 0 customer ratings

34,90 

Padoista puikoille – Värjää ja neulo luonnonväreillä

0 out of 5 based on 0 customer ratings

34,90 

Luonnonväreillä värjääminen ja luonnonvärjätyillä langoilla neulominen on aina vain suositumpaa. Yhä useammat neulojat haluavat myös tuntea lankojen alkuperän mahdollisimman hyvin.

Tästä kirjasta löydät selkeät ohjeet villalankojen luonnonväreillä värjäämiseen eri menetelmin vaikkapa kotikeittiössä. Värjäyksessä voit käyttää kaunovärejä, luonnosta löytämiäsi kasveja ja sieniä tai keittiöstäsi löytyviä värinlähteitä.

Tekijät kutsuivat mukaansa suosittuja pohjoismaisia neulesuunnittelijoita suunnittelemaan luonnonväreille soinnuteltuja neulemalleja. Mukana ovat mm. Strömsöstä tuttu Lee Esselström sekä sukkakuningatar Niina Laitinen. Pohjoismaisia neuleperinteitä edustavat islantilaiset Maja Siska ja Asthildur Magnusdottir, norjalainen Lene Tosti sekä tanskalainen Ditte Johanne Horndrup.

Kirjan 19 uskomattoman kaunista neulemallia vievät sinut luonnonväreillä värjättyjen neuleiden taikamaailmaan. Ohjeista löydät mm. sukkia, islanninvillapaitoja, upeita pipoja ja lapasia sekä ohjeen myös lemmikille. Lisäksi saat neuvot briossin ja mosaiikkineuleen neulomiseen.

Kuvaus

Tekijät:

Mantua-Kommonen, Kirsi (kirjoittaja)

Vasko, Anna (kirjoittaja)

Holmberg, Mikaela (valokuvaaja)

Kustantaja: Sitruuna

Painos: 2021

Julkaisuvuosi: 2020

Tuotemuoto: kovakantinen kirja

Sivumäärä: 200