KAUPPAAN

RAINIO, SARI; RAUTAHEIMO, JUHA; VAELTAVAT VAINAJAT – MORTUI NON SILENT II

0 out of 5 based on 0 customer ratings

32,90 

RAINIO, SARI; RAUTAHEIMO, JUHA; VAELTAVAT VAINAJAT – MORTUI NON SILENT II

0 out of 5 based on 0 customer ratings

32,90 

On maaliskuinen aamuyö vuonna 2010. Rikoskonstaapelit Minna Perkola ja Tommi Pohjalainen seisovat Tattarisuolla ja katselevat edessään seisovaa asuntovaunua. Hyytävässä yössä satelee hiljalleen lunta, asuntoauton avonaisessa oviaukossa retkottaa verinen ruumis.

Ensimmäinen vainajaan liittyvä mysteeri hämmentää poliiseja jo ennen kuin aamu ehtii valjeta: miten on mahdollista, että kymmenen vuotta sitten kuollut ihminen makaa nyt puukotettuna Tattarisuolla? Kuka loppujen lopuksi oli tämä erakon elämää viettänyt keski-ikäinen mies?

Kun rikosylikonstaapeli Ville Karilan luotsaama murharyhmä alkaa oikeuslääkäri Viola Kaarion avulla selvittää suorasukaiselta ryöstömurhalta vaikuttavaa rikosta, paljastuu sen taustalta vähitellen vuosikymmenien takainen tragedia, joka herättää henkiin myös Karilan omat nuoruusmuistot.

Mortui non silent -sarjan toisessa osassa seurataan rikostutkinnan lisäksi verkon kiristymistä sarjan ensimmäisessä osassa esiintyneen vaarallisen auervaaran, Tapani Hellevirran ympärille. Onko paha vihdoin saamassa palkkansa ja auervaara kohtaamassa tekojensa seuraukset?

Varasto loppu

Kuvaus

Tekijät: Rainio, Sari (Kirjoittaja)

Rautaheimo, Juha (Kirjoittaja)

Kustantaja: Siltala

Painos: 2. p 2023

Julkaisuvuosi: 2022

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Suojapaperi

Kieli: suomi

Sivumäärä: 476

Sarja: Mortuí non silent, 2