KAUPPAAN

Rasi-Koskinen, Marisha: Pudonneet

0 out of 5 based on 0 customer ratings

29,90 

Rasi-Koskinen, Marisha: Pudonneet

0 out of 5 based on 0 customer ratings

29,90 

Finlandia-voittajan mestarillinen, kerros kerrokselta aukeava romaani

Kolme nuorta etsii elämänsä suuntaa ja unelmiaan romaanissa, jossa kaikki ei ole sitä miltä aluksi näyttää. Sattuma sitoo nuoret merkillisillä langoillaan yhteen.

Kadun nimi on Turnaround ja se näyttää aivan tavalliselta englantilaiselta pikkukadulta. Viimeisessä talossa tapahtunut onnettomuus on kuitenkin sysännyt liikkeelle asioita, joita ei voi pysäyttää. Teini-ikäinen Ian asuu yksin ja tekee konemusiikkia. Suomeen adoptoitu Elias perii kadulta talon biologiselta isältään ja unelmoi täydellisen roolipelin kehittämisestä. Kun samalle kadulle ilmaantuu salaperäinen hupparipäinen K, nuorten kohtalot kietoutuvat toisiinsa yllättävällä tavalla.

Marisha Rasi-Koskinen on jälleen punonut todellisuuden arvoitusta pohtivan nuortenromaanin, jonka tiheä tunnelma vie lukijan mukanaan.

Marisha Rasi-Koskinen (s. 1975) on kirjailija ja psykologi, joka sai ensimmäisestä nuortenromaanistaan Auringon pimeä puoli (2019)Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-palkinnon. Rasi-Koskinen on palkittu myös aikuisille suunnatuista romaaneistaan mm. Runeberg- ja Tulenkantaja-palkinnoilla.

Varasto loppu

Kuvaus

Kirjoittaja: Rasi-Koskinen, Marisha

Kuvittaja: Kalliojärvi, Ulriikka

Kansikuva: Meilahti, Sanna-Reeta

Kustantaja:  WSOY

Julkaisuvuosi: 2022

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja + suojapaperi

Kieli: suomi

Sivumäärä: 416

Ikäsuositus: 15+