KAUPPAAN

REID, TAYLOR JENKINS; DAISY JONES & THE SIX

0 out of 5 based on 0 customer ratings

11,90 

REID, TAYLOR JENKINS; DAISY JONES & THE SIX

0 out of 5 based on 0 customer ratings

11,90 

Huumaava hittiromaani vapaasta sielusta ja 70-luvun rockmaailmasta

”Minua ei kiinnostanut vähääkään olla jonkun toisen muusa. Minä en ole muusa. Minä olen se joku.” Näin sanoo Daisy Jones, 70-luvun rockmaailman myyttinen, valovoimainen ikoni. Los Angelesissa seksin, huumeiden ja aivan ennen kaikkea rock’n’rollin voimalla kasvaneen nuoren naisen poikkeuksellinen ääni ja luonnonlapsenomainen kauneus toivat hänet valokeilaan jo varhain.

Tähti hänestä tuli, kun tuottaja tajusi laittaa hänet lavalle yhdessä nosteessa olevan The Sixin kanssa. Kaikki tietävät, että Daisy Jones & The Sixin ällistyttävä menestystarina päättyi sokeeraavasti bändin hajottua suosionsa huipulla. Nyt on aika kertoa koko kunnianhimoa, intohimoa, sydänsurua ja musiikkia sykkivä tarina noususta tuhoon.

Los Angelesissa asuvan Taylor Jenkins Reidin Daisy Jones & The Six on fiktiivisen päähenkilönsä lailla ilmiömäinen menestystarina. New York Times ja Sunday Times -myyntihitti valittiin lukuisille vuoden parhaiden kirjojen listoille, ja GoodReadsin käyttäjät äänestivät sen vuoden parhaaksi historialliseksi romaaniksi. Siitä on tekeillä Reese Witherspoonin tuottama tv-sarja.

”Daisy Jones & The Six antaa yllättävän lahjan: anteeksipyytelemättömän, kaiken kyynisyyden unohtavan rakkauden 1970-luvun rock’n’rolliin, leveine lahkeineen päivineen.”

– New York Times Book Review

”Valmistaudu lukemaan yhdessä yössä.”

– Vogue

Varasto loppu

Kuvaus

Tekijät: Reid, Taylor Jenkins (Kirjoittaja)

Muut tekijät: Parpola, Inka (Kääntäjä)

Kustantaja: Gummerus

Painos: 2. p 2023

Julkaisuvuosi: 2023

Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
A-formaatin pokkari

Kieli: suomi

Sivumäärä: 444