KAUPPAAN

SAARINEN, ESA; LÄNSIMAISEN FILOSOFIAN HISTORIA HUIPULLE SOKRATEESTA MARXIIN

0 out of 5 based on 0 customer ratings

29,90 

SAARINEN, ESA; LÄNSIMAISEN FILOSOFIAN HISTORIA HUIPULLE SOKRATEESTA MARXIIN

0 out of 5 based on 0 customer ratings

29,90 

Klassikkoteoksen odotettu uusintapainos!

Alun perin vuonna 1985 julkaistussa suurtyössään filosofi Esa Saarinen lähestyy aihettaan epäsovinnaisin, modernein silmin. Filosofian historian klassikot murretaan esiin arvovaltansa alta ja upotetaan osaksi nykyaikaa.

Länsimaisen filosofian historia hupulta huipulle Sokrateesta Marxiin -teoksessa Saarisen lennokas, epäakateeminen, rohkea tyyli piirtää vaikeat filosofiset ongelmat lukijan eteen selkeinä ja ymmärrettävinä. Ajattelun historian ydinteemat paljastuvat hätkähdyttävinä ja haastavina tässä kunnianhimoisessa kirjassa, joka kattaa filosofian voimahahmot Sokrateesta Marxiin.

Esa Saarinen (s. 1953) on oman sukupolvensa keskeisimpiä kulttuurivaikuttajia ja Suomen kysytyimpiä luennoitsijoita. Saarinen väitteli filosofian tohtoriksi vain 24-vuotiaana ja opetti filosofiaa Helsingin yliopistossa vuosituhannen vaihteeseen saakka. Hän toimi 2001-2021 sovelletun filosofian professorina Teknillisessä korkeakoulussa ja Aalto-yliopistossa, missä hänen Filosofia ja systeemiajattelu -luentosarjansa saavutti valtavan suosion. Saarisen ura kaikkien tuntemana mediahahmona ja rocktähtimäisenä filosofina on ulottunut kauas perinteisten roolien yli koskettaen ihmisten sydämiä ja tuoden filosofian osaksi suomalaista arkea.

Kuvaus

Tekijät: Saarinen, Esa (Kirjoittaja)

Muut tekijät: Heikkerö, Markus (Kannen tekijä)

Kustantaja ja imprint: WSOY

Painos: 2022

Julkaisuvuosi: 2022

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Suojapaperi

Kieli: suomi

Sivumäärä: 464