KAUPPAAN

Smith, Zadie: Aavistuksia

0 out of 5 based on 0 customer ratings

31,90 

Smith, Zadie: Aavistuksia

0 out of 5 based on 0 customer ratings

31,90 

Zadie Smith tutkii eristysaikaa intiimeissä esseissään.

”Smith on ihastuttava esseisti, luonnonlahjakkuus. Hän kirjoittaa samalla tavalla kuin ajattelee, ja hän ajattelee terävästi ja täsmällisesti.” – The Guardian

Aavistuksia on koskettava ja ajankohtainen kirjoituskokoelma yhdeltä aikamme näkemyksellisimmistä kirjailijoista. Vuoden 2020 eristysaikana kirjoitetuissa esseissä Smith käsittelee ennenkokemattoman tilanteen synnyttämiä kysymyksiä: Miten siirtyä uuteen todellisuuteen? Miten puhua kärsimyksestä, kun se on suhteellista? Miten osoittaa myötätuntoa? Mitä yllättävä tilanne paljastaa sitä edeltäneestä maailmasta? Syvän henkilökohtaisessa ja lempeässä kirjassaan Smith raivaa tilaa ajatuksille ja antaa lukijan reflektoida niin mennyttä kuin tulevaa.

Zadie Smith (s. 1975) on brittikirjailija, joka tunnetaan Lontoon NW-alueelle sijoittuvista urbaaneista, monikulttuurisista ja sosiaalisesti tarkkanäköisistä romaaneistaan. Zadie Smith debytoi kypsällä ja herkkävaistoisella romaanillaan Valkoiset hampaat (suom. 2001). Sen jälkeen häneltä on suomennettu romaanit Nimikirjoitusmies (suom. 2004), Kauneudesta(suom. 2006), Risteymiä (suom. 2013) ja Swing Time (suom. 2017). Smith perheineen asuu New Yorkissa.

Kuvaus

Tekijät: Smith, Zadie (Kirjoittaja)
Muut tekijät: Ruuska, Irmeli (Kääntäjä)
Kustantaja ja imprint: WSOY
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Suojapaperi
Kieli: suomi
Sivumäärä ja kuvitus: 80