KAUPPAAN

Ale!
Osastot: ,

Strellman, Urpu; Svinhufvud, Kimmo: Kupliva kirjoittaminen

0 out of 5 based on 0 customer ratings

25,90 

Osastot: ,

Strellman, Urpu; Svinhufvud, Kimmo: Kupliva kirjoittaminen

0 out of 5 based on 0 customer ratings

25,90 

Iloa ja tehoa työelämän teksteihin

Työelämä on täynnä tekstejä: tarjouksia, tiedotteita, kurssiohjelmia, raportteja ja verkkotekstejä. Kirjoittamisesta on tullut monelle keskeinen osa työtehtäviä – ja kirjoitustaidosta edellytys sille, että työssään menestyy.

Kupliva kirjoittaminen kertoo käytännönläheisesti, millainen on hyvä ja lukijaan vetoava teksti ja miten se laaditaan. Lähtökohtana ovat työelämän kirjoittajan tarpeet: miten kirjoittaa niin, että teksti jää mieleen ja vaikuttaa kirjoittajan haluamalla tavalla, ja miten tehdä se ripeästi ja hyvällä fiiliksellä.

Kirjassa kuvataan keskeiset työelämän tekstilajit ja autetaan selviämään kirjoitustyön hankaluuksista, kuten käyntiin pääsemisestä ja ajanhallinnasta. Lopuksi annetaan tiiviisti neuvot kielenhuollon kysymyksiin.

FM Urpu Strellman on kirjallisuusagentti ja toimitusjohtaja Helsinki Literary Agencyssa. Hän on työskennellyt kirja-alalla 15 vuoden ajan muun muassa kustannustoimittajana ja -päällikkönä sekä opettanut Helsingin yliopistossa.

FT Kimmo Svinhufvud toimii äidinkielen yliopisto-opettajana Helsingin yliopistossa. Hän on tullut tunnetuksi innostavista kirjoittamisen kursseistaan ja oppimateriaaleistaan.

Kuvaus

Tekijät: Strellman, Urpu(Kirjoittaja)
Svinhufvud, Kimmo(Kirjoittaja)
Kustantaja ja imprint: Art House
ISBN: 9789518847567

 

Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Liepeelliset pehmeät kannet
Kieli: suomi
Sivumäärä ja kuvitus: 304