KAUPPAAN

STROUT, ELIZABETH; PIKKUKAUPUNGIN TYTTÖ

0 out of 5 based on 0 customer ratings

10,90 

STROUT, ELIZABETH; PIKKUKAUPUNGIN TYTTÖ

0 out of 5 based on 0 customer ratings

10,90 

Kuinka tästä elämästä oikein selviää?

Suomalaislukijat hurmanneen Elizabeth Stroutin runsas romaani sieltä, mistä kaikki oikeastaan alkoi, pikkukaupungista, jossa kuka tahansa voi tulla sysätyksi syrjään.

Pikkukaupunki, jossa elämänvalhe kukoistaa, on Pulitzer-palkitun Elizabeth Stroutin tuotannon punainen lanka. Aivan ensimmäinen pikkukaupungin tyttö, ennen Lucy Bartonia ja Olive Kitteridgeä, oli Amy Goodrow. Vai oliko se sittenkin hänen äitinsä, Isabelle? Mehevässä esikoisromaanissaan Strout kertoo Amyn ja Isabellen yhteen kesäpäivään huipentuvan tarinan, jonka lukemisen jälkeen on pakko katsoa peiliin. Elänkö elämääni oikein?

Elizabeth Strout (s. 1956) on kiitetty ja paljon luettu yhdysvaltalainen kirjailija. Vuonna 2009 hän voitti Pulitzer-palkinnon teoksellaan Olive Kitteridge, josta on tehty Emmy-palkittu ja myös Suomessa ihastuttanut tv-minisarja. Pienoisromaani Nimeni on Lucy Barton oli monien muiden Stroutin teosten tavoin arvostelumenestys. Suomessa kirjabloggarit äänestivät sen 2018 parhaaksi käännösromaaniksi. Elizabeth Strout on Mainesta lähtöisin oleva pikkukaupungin tyttö, joka asuu New Yorkissa.

Kuvaus

Tekijät: Strout, Elizabeth (Kirjoittaja)

Muut tekijät: Haapio, Marja (Kääntäjä)
Lyytinen, Laura (Kannen tekijä)

Kustantaja: Tammi

Painos: 2022

Julkaisuvuosi: 2022

Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
A-formaatin pokkari

Kieli: suomi

Sivumäärä: 461

Sarja: Keltainen pokkari