KAUPPAAN

Suhonen, Pirjo: Vapaus valita

0 out of 5 based on 0 customer ratings

32,90 

Suhonen, Pirjo: Vapaus valita

0 out of 5 based on 0 customer ratings

32,90 

Elämä on täynnä valintoja. Alun perin pieneltä vaikuttanut valinta voi osoittautua yhdeksi merkittävimmistä elämänvalinnoista. Vastaavasti isolta tuntunut valinta voi ollakin vain sivujuonne elämänpolulla.

Vapaus valita antaa äänen 22 naiselle, jotka kertovat heidän omista, ainutlaatuisista elämänvalinnoistaan ja niitä seuranneista käännekohdista elämässään. He kertovat myös, mitkä asiat ja tapahtumat ovat olleet tärkeitä omaksi itseksi kasvamisessa, ja esittelevät elämäntaipaleelta mieleen jääneet merkittävät
vaikuttajat, tukijat ja suunnannäyttäjät.

Suomi on yksi maailman tasa-arvoisimpia maita, mutta onko meillä rakenteita, jotka tekevät naisten elämänkulusta ennalta määrätyn?

Kirjan naiset pohtivat mm. sitä, millainen vapaus naisena on valita ja vaikuttaa omaan elämänpolkuunsa. Mikä on yksilön vastuu ja vapaus, mikä läheisten ja yhteiskunnan merkitys? Onko elämässä valintojen sijaan kyse myös johdatuksesta ja kohtalosta?

Kirjassa elämänvalinnoistaan kertovat: Marja-Sisko Aalto, Ujuni Ahmed, Irja Askola, Janette Grönfors, Katja Hedding, Lotta Hintsa, Kati van der Hoeven, Maaret Kallio, Mona Moisala, Lola Odusoga, Minna Parikka, Riitta Peltonen, Anu Pentik, Helena Ranta, Nasima Razmyar, Ritva Reinikka, Jenni Rotonen, Seela Sella, Anja Snellman, Rosmariini Tolonen, Viola Wallenius ja Merja Ylä-Anttila.

Kuvaus

Tekijä: Suhonen, Pirjo

Kustantaja: Siltala

Painos: 2022

Julkaisuvuosi: 2022

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja