KAUPPAAN

Osasto: Avainsana tuotteelle

Susijengi – Pohjolan perukoilta Euroopan huipulle

0 out of 5 based on 0 customer ratings

9,90 

Osasto: Avainsana tuotteelle

Susijengi – Pohjolan perukoilta Euroopan huipulle

0 out of 5 based on 0 customer ratings

9,90 

Koripallon EM-kisat 5.-20.9.2015 Ranska, Kroatia, Latvia & Saksa

Susijengin upea tarina sanoin ja kuvin

Susijengi – Pohjolan perukoilta Euroopan huipulle valottaa Suomen koripallomaajoukkueen uskomattomia vaiheita, jotka kulkevat Euroopan alakastista aina Espanjan MM-kisoihin 2014 asti. Kirja tehdään yhteistyössä Suomen Koripalloliiton kanssa.

Henrik Dettmannin ottaessa maajoukkueen valmennusvastuun vuonna 2004 alkoi pitkä ja sinnikäs matka, jolla oli vain yksi suunta: pohjolan perukoilta Euroopan huipulle. Kirjassa kuljetaan Susijengin kintereillä Espanjaan saakka ja kerrotaan myös suomalaisen koripalloilun rohkeista valinnoista. Alfasudet Hanno Möttölä ja Teemu Rannikko saavat ympärilleen kaltaistensa lauman, joka alkaa rakentaa yhteistä unelmaa. Heidän rinnallaan kulkevat Susijengin järkäleet Antti Nikkilästä Tuukka Kottiin ja Kimmo Muuriseen sekä nuoren polven taiturit Petteri Koposesta ”Junnu” Leehen ja Sasu Saliniin.

”Jokainen meistä mukana olleista on saanut kokea ainutlaatuisen matkan Susijengin kanssa. Tarina on upea, ja on hienoa, että se saadaan kirjan muotoon laajempaakin yleisöä varten”, sanoo Henrik Dettmann.

Varasto loppu

Kuvaus

Kirjoittajat: Wickström, Mika ; Taatila, Hippo

Kustantaja ja imprint: Tammi

Painos: 2015

Julkaisuvuosi: 2015

Tuotemuoto: pehmeäkantinen kirja, A-formaatin pokkari

Kieli: suomi

Sivumäärä: 234