KAUPPAAN

Jukarainen, Kati; Suuri Kepparikirja

0 out of 5 based on 0 customer ratings

34,90 

Jukarainen, Kati; Suuri Kepparikirja

0 out of 5 based on 0 customer ratings

34,90 

Värikäs ja monipuolinen Suuri Kepparikirja opastaa toteuttamaan 18 erilaista keppihevosta sekä niiden varusteita. Mukana oikeaan kokoon tehdyt mittakaavat!

Kirja on täynnä kekseliäitä ja kauniita ideoita, joiden avulla voit toteuttaa erilaisia keppihevosia. Miltä kuulostaisi arabikeppari tai pörröinen karvaponi?

Keppihevosten maailma on hämmästyttävän monipuolinen. Kirja johdattelee katsomaan käsitöitä uusin silmin. Keppareiden lisäksi ohjeilla valmistuu tarvikkeita ratsastus- ja hoitohetkiin. Loimet, suitset ja riimut kuuluvat jokaisen kepparin vakiovarusteisiin. Kirjan neuvoilla syntyvät reppu ja pikkulaukku kisaretkille. Säilytyspussiin sujahtavat omat ja kepparin tärkeimmät pikkutavarat. Nikkaroi myös esteet hyppäämistä varten.

Onnistunut keppari syntyy hyvillä käsityötaidoilla. Havainnolliset tekstit ja kuvat kertovat kaiken mitä osata tarvitsee. Voit ommella oppien avulla Kepparikirjan hevosia tai valmistaa omia kaavoja. Kaikki 35 ohjetta ovat helposti ymmärrettäviä. Kirjan helpoimmat kepparit on suunniteltu aloittelijoille. Kokeneille ompelijoille on tarjolla useita vaativampia malleja.

Kepparikirja on hurmaava käsityökirja, joka innostaa ompeluun ja keppihevosharrastuksen pariin. Kirjan ohjeet ja kaavat ovat Hirnuvillan Kati Jukaraisen ja Eevaliisa Jukan käsialaa. Hirnuvillalle jokainen päivä on uuden keppihevosen päivä.

Varasto loppu

Kuvaus

Kirjoittaja: Jukarainen, Kati
Juka, Eevaliisa

Kustantaja: Readme.fi

Julkaisuvuosi: 2021

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja

Kieli: suomi

Sivumäärä: 244

Ikäsuositus: n. 7+